'jesi li ok?'

Nakon iznenadnog razvoda braka Hugh Jackman neobičnim objavama zabrinjava obožavatelje

05.04.2024 u 19:04

Bionic
Reading

Hugh Jackman nastavlja izazivati zabrinutost kod svojih obožavatelje objavom neobičnih selfie fotografija na Instagramu

Australski glumac Hugh Jackman objavio je na Instagramu fotografiju sebe kako zamišljeno gleda u kameru uz natpis koji je jednostavno glasio: 'Bok'. Iako prilično nevin, post je neke obožavatelje zabrinuo da Hugh nije u najboljem stanju.

'Zdravo, jesi li dobro?' napisao na jedan obožavatelj u komentarima, dok je drugi rekao: 'Jesi li dobro? Možda ćeš morati razgovarati s nekim od svojih pravih prijatelja.'

'Drago mi je vidjeti te sretnog, ali ne znam zašto, iako se smiješ, vidim da su tvoje oči tužne!' doda je još jedan zabrinuti obožavatelj.

Obožavatelji su ponovno ostali zbunjeni nakon što je glumac nominiran za Oscara nedavno objavio bizarnu seriju fotografija na svojom Instagram profilu. Australska 55-godišnja zvijezda ovaj je tjedan na svojoj stranici na društvenim mrežama podijelio dvije svoje fotografije izbliza i snimku poda u trajanju od jedne sekunde.

Na jednoj fotografiji Hugh je imao zatvorene oči, a objavu je naslovio: 'Još!' Mnogi Hughovi pratitelji brzo su podijelili svoju zbunjenost objavom u odjeljku za komentare pitajući ga je li dobro.

Prošle godine Hugh je objavio da se u rujnu razveo od dugogodišnje supruge Deborre-Lee Furness - nakon 27 godina braka. Bivši par otkrio je obožavateljima da su se razdvojili kako bi nastavili s osobnim rastom.

'Bili smo blagoslovljeni dijeliti gotovo tri desetljeća zajedno u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom', rekao je par tada u zajedničkoj izjavi.

Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. Prihvaćamo ovo sljedeće poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Izuzetno cijenimo vaše razumijevanje u poštivanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovaj prijelaz.'

Bivši par potpisao je izjavu kao 'Deb i Hugh Jackman', dodavši: 'Ovo je jedina izjava koju će bilo tko od nas dati.' Par se vjenčao 1996. nakon što su se susreli na snimanju Correllija 1995. Tijekom braka posvojili su dvoje djece: sina Oscara (23) i kćer Avu (18).