deborra-lee furness

Bivša supruga Hugha Jackmana pronašla je utjehu u slavnom glumcu hrvatskih korijena

23.01.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Nakon 27 godina braka slavni glumački par odlučio se razići, a nekoliko mjeseci poslije 68-godišnja Deborra-Lee Furness vratila se na set i ostvarila novo prijateljstvo

Glumica Deborra-Lee Furness pronašla je utjehu u kolegi sa seta Ericu Bani nakon što je protekle mjesece provela u samoći zbog razvoda od Hugha Jackmana, s kojim je bila u braku dugih 27 godina.

68-godišnjakinja se vratila pred kamere te počela snimati detektivski film 'Force of Nature: The Dry 2', a upravo se u ovom projektu zbližila s proslavljenim Banom, Australcem hrvatskih korijena kojem je pravo ime Eric Banadinović.

  • +4
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Stefanos Kyriazis / ipa-a / Sipa Press / Profimedia

Iako je glumac 13 godina mlađi od nje, to ih nije spriječilo da razviju vrlo blizak odnos te većinu slobodnog vremena počnu provoditi zajedno.

'Ona i Eric uživali su u snimanju filma i uspostavili su prijateljski odnos od prvog dana. Jako ju je podiglo druženje s njim, kao i povratak na set', rekao je insajder za People i naglasio:

'Eric joj je postao ogromna podrška i utjeha nakon što se poslije dugo vremena vratila glumačkoj profesiji. On je impresioniran njenim talentom, a ona za njega kaže da je zabavan i zgodan.'

Iako je u Bani pronašla izvor utjehe, zasad nema nikakvih naznaka da će prijateljstvo prerasti u nešto više jer je glumac u dugogodišnjem sretnom braku s Rebeccom Gleeson.