krenula dalje

Veliki planovi nakon rastave: Bivša supruga Hugha Jackmana vraća se prvoj ljubavi

26.01.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Iako je u braku s Hughom Jackmanom bila posvećenija njegovoj karijeri, Deborra-Lee Furness odlučila se vratiti na male ekrane

Nakon što su Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman iznenadili objavom o rastavi braka koja je uslijedila nakon brojnih zajedničkih fotografija uz popratne tekstove hvalospjeva, otkriveno je kako se Furness vratila filmskim projektima kojima je odvratila misli od propale ljubavi koja je trajala 27 godina.

68-godišnja glumica vratila se na filmsko platno u filmu 'Force of Nature: The Dry 2', nastavku filma koji je originalno izašao 2020. godine.

Kako prenosi DailyMail, glumicu ćemo ubuduće moći gledati u više filmskih projekata jer ima velike planove za svoju glumačku karijeru.

'Imam nekoliko projekata u rukavu, radim na scenariju s Rebeccom Rigg koji želim režirati i glumiti u njemu. I tko zna... Moglo bi doći do odmazde od lika kojeg glumim u 'Force of Nature'. Hej, možda još jedan nastavak lika kojeg sam igrala prije mnogo godina u Shameu', otkrila je ambiciozno.

Pri povratku glumačkoj karijeri Furness je veliku podršku pružio kolega sa seta Eric Bana, Australac hrvatskih korijena kojem je pravo ime Eric Banadinović.

'Eric joj je postao ogromna podrška i utjeha nakon što se poslije dugo vremena vratila glumačkoj profesiji. On je impresioniran njenim talentom, a ona za njega kaže da je zabavan i zgodan', otkriveno je ranije.

  • +4
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Stefanos Kyriazis / ipa-a / Sipa Press / Profimedia

Podsjetimo, još kao mlad i poprilično neostvaren glumac, Jackman je upoznao tada već poznatiju glumicu 1995. u jednoj televizijskoj emisiji. Tada 27-godišnji Jackman zaprosio je 40-godišnju Furness samo četiri mjeseca nakon prvog spoja, a bili su u sretnom braku 27 godina.