Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

Ujedinjeni u tuzi: Zbog ovog poteza mnogi sumnjaju u razvod slavnog holivudskog para

27.12.2023 u 13:01

Bionic
Reading

Bivši supružnici Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness ujedinili su se kako bi odali počast australskom kuharu Billu Grangeru nakon njegove šokantne smrti u dobi od 54 godine

Zvijezda Wolverinea. 55-godišnji Hugh Jackman i 68-godišnja glumica Deborra-Lee Furness izrazili su sućut obitelji preminulog kuhara Billa Grangera u zajedničkoj objavi na Instagramu.

'Njegovo prijateljstvo će nam najviše nedostajati. Naša ljubav ide prema Natalie i njihovim trima nevjerojatnim kćerima Edie, Ines i Bunny. Počivaj u miru. Deb i Hugh', napisao je na Instagramu sada već bivši par koji je u rujnu objavio da se rastaju. Inače, vijest o njihovom razvodu bila je je jedna od gorućih, a mnoge je zanimalo kako će par podijeliti 290 milijuna dolara. Ipak, nedavno su viđeni zajedno na večeri pa su počela nagađanja kako se ipak ne razvode. Insajederi su tvrdili da su se zajedničkoj večero pridružila i njihova djeca, Oscar (23) i Ava (18), te nekoliko bliskih prijatelja, a zajednička objava na Instagramu tome ide u prilog

Podsjetimo, Jackman i 67-godišnja glumica Deborra-Lee Furness nakon 27 godina braka poslali su obavještenje kako je došlo vrijeme da svatko pođe svojim putem.

Svjetski poznati australski kuhar Bill preminuo je u dobi od 54 godine, a tu je vijest otkrila njegova obitelj u dirljivoj objavi na Instagramu.

'S velikom tugom obitelj Billa Grangera objavljuje da je preminuo 25. prosinca u 54. godini života. Posvećeni suprug i otac, Bill je mirno preminuo u bolnici okružen suprugom Natalie Elliott i trima kćerima, Edie, Inès i Bunny, uz njegov krevet. Svima će jako nedostajati, a njegov gubitak najviše će osjećati njegova obožavana obitelj, koja je zahvalna za svu ljubav i podršku koju su joj pružili', stoji u objavi.

Između ostalih, Billu su odali počasti i kolege slavni kuhari, uključujući Nigellu Lawson i Jamieja Olivera. 'Srce mi se slomilo kad sam ovo čula. Tako okrutno. Najdublja ljubav prema N, E, I i B', napisala je Nigella.

Jamie Oliver je napisao kako je bio 'shrvan' viješću o Grangerovoj smrti i opisao kuhara kao 'divnog čovjeka' koji priprema dobru hranu. 'Ovo je poražavajuća vijest, tako sam tužan što to čujem, kakav je on tip bio... prekrasna ljudska, ljubazna smirena duša. Divio sam se svemu što je predstavljao u hrani. Sjećam se kad sam ga prvi put sreo prije mnogo mjeseci, nije mogao biti ljepši, a njegova hrana je bila tako dobra. Šaljem puno ljubavi cijeloj njegovoj obitelji. Počivaj u miru, Bill, jako ćeš nam nedostajati,' napisao je Jamie.

U drugoj objavi koju je podijelio na Instagram Storyju britanski slavni kuhar napisao je da je 'jako volio Billa'. 'Ovo je tako tužna vijest... Toliko sam volio Billa Grangera, bio je tako divan čovjek, topao, šarmantan i imao je nevjerojatnu lakoću i stil kuhanja koji mogu doći samo iz Australije. Blagoslovljen bio s toliko ljubavi. Kakav čovjek. Šaljem puno ljubavi za njegovu obitelj i prijatelje,' napisao je Jamie.

Bivši sudac MasterChefa Matt Preston također se prisjetio Billa kao 'istinski ljupkog čovjeka i izvor inspiracije'. 'Žao mi je čuti ovu vijest... Zajedno je (uz Natalie uz sebe) pomogao oblikovati imidž moderne australske hrane diljem svijeta. U ovom tužnom trenutku moje misli su s njegovom obitelji, prijateljima i svima onima s kojima je radio', napisao je.

Australski glumac Jason Donovan rekao je da je Billova smrt 'poražavajuća' vijest. 'Divan otac i suprug. Divan čovjek! Zraka australskog sunca,' napisala je bivša zvijezda serije 'Susjedi'.

Rođen u Melbourneu u Australiji, Bill je bio samouki kuhar koji je postao slavni svjetski ugostitelj i gastro pisac s karijerom dugom preko 30 godina.

Godine 1999. on i njegova supruga Natalie započeli su profesionalno partnerstvo koje je pokrenulo posao na globalnoj razini. Zajedno su izgradili uspješan posao koji objedinjuje 19 restorana diljem Sydneya, Londona, šireg Tokija, Osake, Fukuoke i Seula. Bill je autor 14 kuharica, snimio je pet TV serija, a početkom ove godine odlikovan je i medaljom Reda Australije.

Ostat će zapamćen kao 'Kralj doručka', jer je nepretencioznu hranu pretvorio u nešto posebno što je i potaknulo popularnost australske neformalne i uobičajene prehrane diljem svijeta. Samouki kuhar napustio je umjetničku školu u dobi od 24 godine i otvorio svoj prvi restoran 'Bills' u Darlinghurstu u Sydneyu 1992. godine. Bill je zatim postao vlasnik carstva od 18 kafića s restoranima diljem svijeta, uključujući Japan, Havaje i London. A ovaj luhar je zaslužan za izum glavne namirnice za doručak koja je definirala generaciju - skromni avokado na tostu.

  • +4
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Stefanos Kyriazis / ipa-a / Sipa Press / Profimedia