Ana Sasso

Najpoznatija Pipi djevojka počastila fanove nizom vatrenih fotografija

26.08.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Prije više od 40 godina Ana Sasso postala je miss Jugoslavije, ušla u 15 najljepših žena na svijetu, a i danas slovi za jednu od najljepših Hrvatica svih vremena. Na Instagramu se pohvalila dobrom linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mlađe

Splićanka Ana Sasso pokazala je kako njezino tijelo izgleda sa šezdeset godina, a nemoguće je ne zamijetiti koliko dobru liniju ima. Iako je prije više od 40 godina odnijela titulu najljepše žene Jugoslavije, mnogi bi se i danas složili da je Ana među najljepšim Hrvaticama.

60-godišnja Sasso pozirala je u plićaku, a tri fotografije u ružičastom kupaćem podijelila je i s pratiteljima na vlastitom Instagram profilu. Osim što još uvijek ima poziranje u malom prstu, njezina linija izazvala je opće oduševljenje.

Opčinjeni pratitelji bili su puni komplimenata. Jedan je obožavatelj zaključio da je Sasso poput mitskog bića, dok je drugi Sasso pronašao u stihovima 'Ko da su je klesali svi nebeski klesari' pjesme 'Kad sam bio lijep i mlad' grupe Tutti Frutti.

Ranije je ljepotica priznala da je za njezinu sjajnu liniju zaslužan zdrav život, tjelovježba i dobri geni, a danas živi život kućanice. Za InMagazin je ove veljače rekla da joj uloga supruge pristaje savršeno te otkrila da voli da je sve oko nje na svojem mjestu.

Sklopila je brak s kirurgom Hrvojem Tomasovićem, a svog je partnera romantično opisala kao ispunjenje njezinih snova.

  • +3
Ana Sasso Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL