'Pitali me anđeli'

Trenutci nježnosti: Anica Kovač s kćerima postala zvijezda glazbenog spota

26.06.2023 u 15:30

Klapa Rišpet i Anica Kovač s kćerima

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Pero Kozomara

Bionic
Reading

S velikim zadovoljstvom Rišpet je sinoć predstavio najnoviju pjesmu, za koju su snimili i spot. Novi ljetni hit je danas objavljen na društvenim mrežama, a zvijezde spota su Anica Kovač i njezine dvije kćeri Leticija i Viktorija

Sastav Rišpet sinoć je u Splitu otpjevao prekrasnu ljubavnu baladu koja će romantičnim stihovima punim ljubavi zasigurno postati omiljena pjesma mnogih zaljubljenih. Već danas na društvenim mrežama osvanuo je i spot najnovijeg djela, a u njemu je zablistala lijepa Anica Kovač kojoj su se ovaj put pridružile i kćeri Leticija i Viktorija.

Leticija i Viktorija sjajno su se snašle u novoj ulozi, a uz majku su tijekom spota gledale obiteljske albume te se prisjetile zajedničkih trenutaka odrastanja. Spot obiluje trenutcima nježnosti majke s kćerima, a sve u prekrasnom ambijentu stoljetnog imanja obitelji Ražnjević.

'Rišpetovci ovom pjesmom slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom', kazao je Pero Kozomara te nadodao: 'Stihovi Roberta Pilepića 'Pitali me anđeli, odakle si, čija si, kada tako lipa si, ka' da jedna si od njih...' osvojili su Ivu Amulića i mene na prvu i sigurni smo da će se mnogi prepoznati u njima i pjevati ih zajedno s nama. Dodao bih i da nam je čast što nas je Tomislav Mrduljaš pozvao da zajedno s našim najpopularnijim pjevačima i autorima uveličamo Melodije Jadrana, reviju glazbe u kojoj nema nagrada i koja je zamišljena kao velesajam novih pjesama'.

Rišpet - Pitali me anđeli Izvor: Društvene mreže / Autor: Pero Kozomara

Osim toga, u spotu je nekoliko trenutaka posvećeno i ambicioznom pothvatu starije kćeri. Naime, Leticija je ove godine kreirala sportske trenirke koje krase hrvatski simboli, a cijelu ideju prepoznala su i gospoda iz popularnog sastava.

u Galeriji Meštrović

Završna večer Melodija Jadrana: Pjevački debitirala Nataša Janjić Medančić, Zorica Kondža zaplakala

Pogledaj galeriju