HRVOJE TOMASOVIĆ

Za nju je vrijeme odavno stalo: Ana Sasso u rijetkom pojavljivanju sa suprugom

26.04.2023 u 22:28

Bionic
Reading

U Zagrebu je večeras održan izbor za Miss Beauty Zagreba, a među uzvanicima našlo se i dobro poznato lice. Najpoznatija 'pipi djevojka' i bivša Miss Jugoslavije, Ana Sasso stigla je u pratnji svog supruga Hrvoja Tomasovića, kojeg ne viđamo često na ovakvim događanjima

Tek prije nekoliko godina Ana Sasso otkrila je dobro čuvanu tajnu da se, daleko od znatiželjne javnosti, udala za svog životnog partnera, liječnika Hrvoja Tomasovića.

'Mi smo u braku samo to se ne zna, nije nitko uspio popratit, ali jesmo. Ja sam nikad sretnija i nikad zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava... Što više da očekujem? To je najvažnije', otkrila je tako pred kamerama RTL Exkluziva bivša 'pipi djevojka'.

A u pravo u društvu svog voljenog supruga pojavila se večeras na izboru za Miss Beauty Zagreba te je s njim pozirala okupljenim fotografima.

  • +11
Izbor za Miss Beauty Zagreba Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Za nekadašnju Miss Jugoslavije vrijeme kao da je odavno stalo. Ana i dalje izgleda sjajno, a to je pokazala odabravši crni sako ispod kojeg je provirivao čipkasti top, naglašavajući njezin bujni dekolte. Tomasović ju je obgrlio oko struka i sa osmijehom na licu, baš kao i Ana, pozirao fotografima.

Zbog supruga napustila je rodni Split i danas živi u Samoboru, a kako je svojedobno otkrila, dani su joj ispunjeni aktivnostima. Osim što uživa u čišćenju kuće, trenira, svira klavir za svoj gušt i gleda filmove i dobre serije.