ODMOR PRIJE MAJČINSTVA

Misica potvrdila: Krajem proljeća stiže još jedna djevojčica

27.02.2018 u 10:14

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske, skrivala je od javnosti da je u drugom stanju, a nakon što su joj prošle trudničke mučnine, otkrila je da je trudna. Za tportal je Antonija Bračulj potvrdila da s poduzetnikom Marijanom Bračuljem, s kojim trenutno uživa na Sejšelima, čeka djevojčicu

Za lijepu misicu i njezinog supruga ovaj će životni period ostati zapamćen kao jedan od najljepših. Antonija Bračulj i njezin suprug Marijan Bračulj će krajem proljeća postati roditelji po drugi put. Iz egzotičnog kraja gdje uživaju u svojoj ljubavi i sreći, Antonija nam je potvrdila da čekaju djevojčicu.

'Pobjegli smo jer mislim da nećemo imati vremena kad dođe druga beba', rekla je Antonija koja i ovaj put, unatoč početnim mučninama i rizičnoj trudnoći - sjaji. Trenutno sa suprugom odmara u uživa u tropskoj klimi, pješčanim plažama, morskim specijalitetima na Sejšelima.

Kako je napisala na Instagramu njezin trudnički moto je: 'Okruži se onim što te čini sretnom, zadovoljnom i pozitivnom. Makni od sebe sve što ti unosi nemir i negativnu energiju'.  

Antonija i Marijan Bračulj Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram