ponosne mame

Evo zašto se proteklog vikenda slavilo u domovima lijepih Hrvatica

21.08.2017 u 13:38

Bionic
Reading

Proteklog vikenda dva su poznata para uživala u obiteljskoj idili, slaveći rođendane svojih potomaka. Bračni par Antonija i Marijan Bračulj presretni su zbog prvog rođendana njihove djevojčice Lene koja je poput princeze zablistala u obiteljskom okruženju u Puli, dok je glumica i kineziologinja Ana Gruica svom sinčiću Maratu priredila slavlje u selu Sitno Gornje na Mosoru

Bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj neizmjerno uživa u obiteljskoj idili. Nerijetko sa svojim prijateljima i pratiteljima na Instagramu dijeli zajedničke fotografije sa suprugom Marijanom Bračuljem i kćerkicom Lenom, koja je uljepšala njihov život. Preslatka djevojčica proteklog vikenda proslavila je prvi rođendan.

'Lenin rođendan proslavili smo u Puli kod Marijanovih. Na proslavi su bili baka, dida i nekoliko prijatelja. Trebali smo slaviti u Zagrebu, ali budući da je ljetna beba, svi prijatelji su nam na moru', ispričala je za tportal prelijepa Antonija. Svoju prvu bebu rodila je 21. kolovoza u privatnom rodilištu Podobnik.

Nitko ne može ostati ravnodušan na preslatki styling male slavljenice, za koji se pobrinula mama. Antonija je pomno izabrala svaki detalj na svojoj mezimici Leni, od nježno ružičastih štramplica i haljinice s cvjetnim uzorkom i tilom do ružičastog rajfića s biserima. Kao da ide na modnu pistu, rekli bismo, a kako se kaže da jabuka ne pada daleko od stabla, možda bismo i to mogli vidjeti već za nekoliko godina.

Antonija Bračulj Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Slavilo se i u domu splitske glumice, bivše prve pratilje Miss Hrvatske i kineziologinje Ane Gruice. Ona je sa svojim partnerom, književnikom Hrvojem Šalkovićem u selu Sitno Gornje na Mosoru slavila rođendan njihovog sina Marata. Sretna obitelj, društvo i torta s Mickeyjem Mouseom i zvjezdicama učinili su dječakovo slavlje posebnim.

Ana je svoje prvo dijete rodila 20. kolovoza u splitskoj bolnici, a ponosni otac je stigao iz Zagreba na porod. Sina su dobili nakon godinu dana veze.

Ana Gruica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Kozmo