ŽIVOT U MRAKU

Dramatične minute Antonije Bračulj i brza reakcija supruga

24.11.2016 u 10:43

Bionic
Reading

Mnogima je ostati zaglavljen u mračnom liftu noćna mora, no bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj s time nema problema. Ona i njezina tromjesečna kćer Lena odlučile su lijepo vrijeme iskoristiti za šetnju. Dok se u liftu fotografirala, nestalo je struje, a lift je stao. Neugodan događaj lijepa mama podijelila je i na Instagramu, a za tportal je ispričala koje su joj misli prolazile kroz glavu

'Minutu prije nego što je nestalo struje u liftu. Ne ponovilo se. Tata nas spasio. Kada izbaci sklopka', napisala je pokraj fotografije iz lifta na kojoj je i njezina kćerkica u kolicima.

'Beba i ja smo odjednom ostale zaglavljene u liftu. Nisam se uplašila, ostala sam pribrana, ali moram priznati da mi nije bilo svejedno. Odmah sam reagirala, nazvala sam Marijana pa je on stvar brzo riješio. Srećom, samo je sklopka iskočila i dobro da je suprug bio u blizini pa da intervenira. Ne znam kako bih bez njega s kolicima i silnom opremom za bebu', ispričala nam je lijepa Antonija. Inače nema strah od vožnje liftom, no nije ovaj put bila posve ravnodušna jer je bila s djetetom. Bojala se da je nitko neće čuti, jer taj lift koristi samo njezina obitelj.

Bivša misica kćerkicu je dobila u sretnom braku s poduzetnikom Marijanom Bračuljem s kojim se vjenčala krajem lipnja nakon godinu i pol dana veze.

Minutu prije nego je nestalo struje u liftu.?? Ne ponovilo se?? Tata nas spasio. Kada izbaci sklopka??

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on


Lift u kojem se zaglavila koristi samo njezina obitelj

Jesen u meni ????

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Bebonja i mama pobjegle iz zagrebačkoga smoga u šumu ????????

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Nakon dugo izašli mi na spoj ??❤?? #vecera #takenoko #restoran #operaclub #markknight #divnavecer #ljubavija

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on