razigrani dječak

Kraljica Camilla priznala da obitelj s Louisom ima 'pune ruke posla'

26.03.2024 u 10:03

Bionic
Reading

S obzirom da je kralj Charles III. odsutan zbog liječenja od karcinoma, ostali članovi kraljevske obitelji 'uskaču' kako bi pomogli da kraljevske dužnosti i i ugled ne trpe. Kraljica Camilla stigla je tako na svečano okupljanje povodom dodjele statusa grada Gradu Douglasu, a jedan ju je dječačić natjerao da progovori i o svom unuku Louisu

Princ Louis istaknuo se kao miljenik javnosti svojim nestašnim ponašanjem i nepodopštinama koje priređuje na gotovo svakom javnom okupljanju obitelji. Paziti na njegovo ponašanje glavni je zadatak njegove starije sestrice Charlotte, no petogodišnjak uvijek uspije pronaći način kako nasmijati javnost, a na njegovo se ponašanje sada osvrnula i sama kraljica Camilla.

U posjetu otoku Man kraljica je provela kratko vrijeme s okupljenom gomilom u kojoj je bio i jedan dječak koji je natjerao kraljicu da zastane te otkrije ponešto o karakteru najmlađeg sina Kate Middleton i princa Williama.

'Imam unuka Louisa', rekla je kraljica dječaku dodavši kako s razigranim princem obitelj ima pune ruke posla, no to nije ništa što nismo znali...

ZVIJEZDE KRUNIDBE

Princeza Charlotte ozbiljno je shvatila svoju ulogu i na nestašnog Louisa dobro je pazila

Pogledaj galeriju

Nazvavši petogodišnjaka svojim unukom, kraljica je još jedanput pokazala kako se sjajno slaže s Williamom i Kate te da je njihovu djecu prihvatila kao vlastite unuke. Inače, Camilla je inače baka petero unuka koji su vrlo bliski s kraljevskom obitelji te su ove godine prvi put zajedno slavili i božićne blagdane.

Također, njezin je najmlađi unuk Freddy bio jedan od počasnih paževa na krunidbi u svibnju prošle godine.

Camilla je na otok Man stigla u ime kralja kako bi mu olakšala liječenje karcinoma te je izjavila kako je Charlesu jako žao što nije mogao stići osobno na svečanost dodjele statusa grada Douglasu.

Kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia