na farmi u šopingu

Kate Middleton u prvom izlasku nakon operacije: 'Sretna je i zdrava'

18.03.2024 u 08:03

Bionic
Reading

Dugo smo čekali, a konačno i dočekali - Kate Middleton viđena je prvi put nakon Božića, kada se uputila na još uvijek misterioznu operaciju abdomena koja je potaknula razna šuškanja javnosti

Za manje od 15 dana je Uskrs, a nakon ovog velikog blagdana očekivalo se i da se Kate Middleton vrati svojim kraljevskim dužnostima. Iako je tako stajalo u objavi Kensingtonske palače, javnost je krenula preispitivati zdravstveno stanje i obiteljsku situaciju princa Williama i Kate Middleton zbog niza nelogičnih poteza nakon misteriozne operacije abdomena kojoj je Kate podvrgnuta početkom siječnja.

U posljednje je vrijeme objavljeno nekoliko fotografija za koje se činilo da su lažne, no strani mediji izvještavaju da je ove subote Kate viđena s Williamom u nabavci namirnica na lokalnoj farmi u blizini Adelaide Cottagea u Windsoru.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

'Nakon svih glasina koje su kružile bio sam zapanjen kad sam ih vidio tamo. Djeca nisu bila s njima, ali to je tako dobar znak da je bila dovoljno zdrava da svrati do trgovine', otkrio je izvor, dodavši da je Kate izgledala 'sretno, opušteno i zdravo'.

Ove najnovije izjave bar zasad mogu smiriti javnost koja se brine o zdravstvenom, ali i psihičkom stanju simpatične Kate, kojoj su pripisivali i trudnoću, živčani slom, kojekakve operacije uljepšavanja, ali i bračni krah zbog navodne nevjere budućeg engleskog kralja.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Činjenica da su William i Kate viđeni zajedno primirit će i nagađanja o bračnim nesuglasicama, a kako se slažu, otkrit ćemo u nadolazećem razdoblju, u kojem se javnost nada saznati što se točno događalo s Kate.

Također, izvori za strane medije otkrivaju da je par nedjelju proveo uz djecu, točnije gledajući Georgea, Charlotte i Louisa kako se bave sportom.

  • +2
Princ William na dodjeli nagrada Diana Legacy Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia