gdje je kate?

Jesu li to uopće Kate i William, pitaju se mnogi? I na najnovijim snimkama pronađene su nelogičnosti

19.03.2024 u 10:36

Bionic
Reading

I baš kad je sve izgledalo kao da smo konačno dobili potvrdu da je Kate Middleton u redu, najnovija snimka koja prikazuje Kate kako s Williamom obavlja kupovinu namirnica otvorila je neka nova pitanja

Jučer je u javnost puštena snimka koja prikazuje Kate Middleton u prvom izlasku nakon operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta početkom siječnja. Na snimci je prikazano kako Kate Middleton s princem Williamom obavlja kupovinu namirnica na lokalnoj farmi, a prolaznici koji su je vidjeli otkrili su kako je Kate izgledala sretno! Međutim, već su se pojavile prve sumnje u video...

Na snimci se jasno vidi žena smeđe kose kako uz princa Williama nosi vrećice s namirnicama, a cijelo je ozračje oko njih vrlo neformalno i opušteno, što je dalo naslutiti kako je Kate tijekom oporavka odlučila malo usporiti životni tempo i posvetiti se pravom opuštanju.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kako je riječ o snimci koja također nije snimljena iz neposredne blizine, mnogi su postavili pitanje je li uopće riječ o Kate ili tek o nekoj dami koja sliči na Kate!

'To nije ona. Više jagodične kosti, drugačije oči, drugačiji osmijeh, drugačiji hod, vitkija građa. Vrećica nakon operacije abdomena. Dublerica', napisala je jedna korisnica ispod objavljene snimke, dok su drugi izjavili kako postoji šansa da je riječ o dvojnici princeze od Walesa, točnije Heidi Agan.

Uz navedene razloge, mnogi preispituju i kako je moguće da je William dopustio da Kate nakon operacije nosi vrećice s namirnicama, a neki su istaknuli i kako je gotovo nevjerojatno da se baš nitko od prolaznika nije okrenuo za kraljevskim parom, kao da je riječ o sasvim nepoznatim ljudima.

@michelletok Replying to @K Social media users still don’t believe it’s #KateMiddleton in #TMZ video taken at Windsor Farms, given the video was taken back during Christmas 🤨 #royalfamily ♬ original sound - michelle | pop culture & ✨💄🍸

Na najnovijem videu Kate nema šiške, što je pomalo čudno jer ih je na Božić imala, a i mnogi tvrde da izgleda puno mlađe.

Korisnici na društvenim mrežama istaknuli su i da su na kućicama za prodaju još uvijek postavljeni božićni ukrasi, a sva ta nagađanja stvaraju novi kaos na društvenim mrežama na kojima je još uvijek glavno pitanje: 'Gdje je Kate Middleton?'.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia