ČEKA SE PRILIKA?

Izvor blizak Kate Middleton otkrio kada se vraća svojim kraljevskim dužnostima

28.03.2024 u 14:21

Bionic
Reading

Sve dok će trajati njezino liječenje protiv karcinoma, princeza od Walesa oporavljat će se od svega daleko od očiju znatiželjne javnosti. Ipak, kada će se osjetiti dovoljno snažnom, pridružit će se ostalim članovima kraljevske obitelji na javnim događanjima

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji, Kate Middleton neće unaprijed najaviti niti signalizirati u kojem će se trenutku vratiti svojim kraljevskim obavezama. Ta odluka biti će donešena isključivo prema savjetu njezinih liječnika, kojima ona bespogovorno vjeruje. Za sada, princeza od Walesa fokusirana je na svoj potpuni oporavak, a uz sebe ima i svoju obitelj koja joj je najveća podrška.

'Ona ima tu unutarnju snagu, podršku supruga, ali i ostatka svoje nevjerojatne obitelji. Upravo zahvaljujući tome može se fokusirati na ono što je najvažnije - da vrati svoju snagu i zdravlje', rekla je za magazin People Ailsa Anderson, bivša glasnogovornica pokojne kraljice Elizabete II.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Oni koji su bliski Kate Middleton kažu da se nadaju da će se, kada bude spremna, vratiti jača no ikad prije.

'Kraljevska obitelj trenutno je izuzetno ranjiva, no zbog toga što su pokazali da su ljudska bića sa slabostima kao i svi mi ostali, još ih više cijene. Oni su svi redom toliko predani svojim ulogama i mislim da će se i Kate, kada se potpuno oporavi, vratiti još strastvenija', otkrio je jedan bivši zaposlenik palače.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

U 42. godini života Kate Middleton morala je ponijeti iznimno težak teret na svojim leđima - zastrašujuću dijagnozu, što je dovelo do toga da svijet raspravlja o njezinom zdravlju, ali i postavlja pitanje što bi njezina bolest mogla značiti za budućnost monarhije.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

Inače, Kate i William trenutno su na odmoru s djecom te se, vjeruje se, neće pojaviti na tradicionalnoj uskršnjoj misi u kapelici St. Georgea. Princ William svojim bi se obvezama trebao vratiti 17. travnja, kada se djeca vrate u školu.