MEKSIČKA DIVA

Izgleda senzacionalno: Salma Hayek u crvenom bikiniju proslavila 57. rođendan

03.09.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Rođendanski vikend, zvijezda filma 'Od sumraka do zore' otvorila je serijom fotografija na Instagramu na kojima uživa kupajući se u kristalno čistom oceanu

'Tako sam sretan što sam živa i tako sam duboko zahvalna za sve blagoslove!!!! Moju voljenu obitelj, dragocjene prijatelje, zdravlje, posao koji me drži, moj osnažujući tim, odnos prema životinjama i prirodi i ljubav svih mojih vjernih obožavatelja. Sretan mi 57. rođendan!!!', zaključila je meksička diva.

Na fotografijama s nepoznate lokacije, Salma Hayek pozirala je u crvenom bikiniju, a ranije ovog tjedna obožavateljima je otkrila da putuje s 15- godišnjom kćeri Valentinom Pinault.

Meksička diva nedavno je uživala na odmoru sa suprugom François-Henrijem Pinaultom, predsjednikom i izvršnim direktorom luksuzne korporacije Kering u čijem se vlasništvu nalaze modni brendovi poput Balenciage, Bottega Venete, Guccija, Alexandera McQueena i Yves Saint Laurenta.

Godine 2007. svoju vezu okrunili su zarukama da bi kasnije te godine dočekali prvo dijete, kćer Valentinu Palomu Pinault.

  • +11
Salma Hayek i kćer Valentina Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na Valentinovo 2009. vjenčali su se u Parizu, a ona je sada i maćeha njegovo troje djece iz prijašnjih veza: sinu Françoisu i kćeri Mathilde, iz prethodnog braka s Dorothée Lepère, te sinu Augustinu Jamesu Evangelisti, iz njegove veze sa supermodelom Lindom Evangelistom.

U srpnju, tijekom gostovanja u podcast emisiji voditeljice Kelly Ripe, odlučno je zanijekala da je ikada koristila botox u svrhu očuvanja mladolikog izgleda.

Međutim, priznala je da koristi radiofrekvencijske i mikrofrekvencijske strojeve za koje je vjerovala da joj pomažu zategnuti kožu i pomažu u sprječavanju pojave vidljivih bora.

  • +8
Salma Hayek na jahti Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia