Francois-Henri Pinault

Salma Hayek uživa na odmoru, no ovaj put svi su gledali njezinog supruga

17.08.2023 u 15:16

  • +3

Salma Hayek s obitelji

Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Popularna glumica odmara u Meksiku, a ljeto provodi u krugu voljene obitelji koju uvijek ističe kao najbitniju. Na društvenim mrežama Salma je otkrila da vrijeme najčešće provode uživajući u morskim radostima, a dobro raspoloženje vladalo je i prilikom šetnje u Los Cabosu

Holivudska glumica Salma Hayek ovo ljeto zbilja uživa... Otkrila je da ljeto provodi uživajući u ronjenju s bocama s kisikom, a ta aktivnost omiljena joj je još od djetinjstva. Bezbrižno ljeto provodi u krugu obitelji, a cijela je obitelj iskoristila ljetnu večer za opuštenu šetnju Los Cabosom.

Velika obitelj tako je zajedno prošetala, a pokazali su da se sjajno slažu i provode, unatoč razlici u godinama!

Francuski milijarder Francois-Henri Pinault otac je Francoisa Jr. i Mathilde koje je dobio s francuskom dizajnericom interijera Dorothée Lepère, nekoliko godina kasnije sa supermodelom Lindom Evangelistom imao je aferu u kojoj je dobio sina Augustina, a u isto vrijeme je s glumicom dobio kći Valentinu.

Obitelji se priključila i Salmina majka Diana Jiménez Medina.

I dok se Salma odlučila za jednostavnu ljetnu bijelu haljinu bez naramenica, njezin je suprug odabrao nešto odvažniji look!

Vlasnik modnog carstva tako se odlučio za jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava, no zvijezda outfita bile su traperice sa šarenim zakrpama koje je kombinirao uz bijele Gucci tenisice.

  • +8
Salma Hayek na jahti Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia