TAKO SE ZABAVLJAJU MILIJARDERI

Ivanka Trump podijelila dojmove s najraskošnijeg vjenčanja godine

04.03.2024 u 13:54

Bionic
Reading

Ivanka Trump, njezin suprug i kći otputovali su u Indiju kako bi prisustvovali vjenčanom slavlju sina indijskog milijardera

Ovog je vikenda održana raskošna zabava povodom vjenčanja nasljednika najbogatijeg čovjeka Azije, a prepartiju vjenčanja prisustvovale su brojne zvijezde. Osim mladenaca Ananta i Radhike Merchant, u Indiji su slavili i Mark Zuckerberg sa suprugom te Ivanka Trump s obitelji.

Uzvanike je zabavljala Rihanna svojim nastupom za koji je navodno dobila vrtoglavu svotu od oko 4.6 milijuna eura, a Ivanka Trump na Instagramu se zahvalila svojim domaćinima.

'Šaljem tople želje Anantu i Radhiki za beskrajnu sreću i ljubav dok se zajedno upuštaju u ovu prekrasnu avanturu', napisala je Trumpova kći podijelivši nekoliko fotografija s prvog dana slavlja, a idući dan objavila je i novu galeriju pokazavši novi outfit.

Za posljednju večer zabave prije vjenčanja, Trump je nosila bijelo-zlatnu haljinu sa zelenim i crvenim detaljima, budući da je njezin suprug bio jednostavan u sivo-crnom outfitu, a kćerkica Arabela nosila je ružičastu kombinaciju.

Glavno slavlje ono je vjenčano koje će se održati tek u srpnju, no to nije spriječilo veselu ekipu da se zabavi u čak tri večeri. Za trodnevno slavlje uzvanici su dobili detaljan dress code, a Ivanka Trump ispoštovala je molbu mladenaca da odjenu blještavu indijsku odjeću, a iskoristila je i priliku da pokaže utrenirane trbušnjake.

NEVIĐEN LUKSUZ

Ivanka, Zuckerberg, Gates...; Nema tko nije došao na vjenčani preparty milijarderovog sina

Pogledaj galeriju