SMRT ADANA CANTA

Halle Berry ne može se pomiriti s gubitkom kolege: 'Zauvijek si u mom srcu'

10.01.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Meksički glumac Adan Canto preminuo je u dobi od 42. godine nakon kratke borbe s karcinomom slijepog crijeva o kojoj nikada nije javno govorio, a njegova smrt teško je pala njegovoj kolegici Halle Berry, s kojom je glumio u 'X-Menu'

Holivudska glumica ne može se pomiriti sa smrću svog mlađahnog kolege, koji je izgubio životnu bitku nakon što se godinama u tišini borio s karcinomom slijepog crijeva.

57-godišnja oskarovka Halle Berry svoju je posljednju objavu na Instagramu posvetila 42-godišnjem Adanu Cantu, napisavši kako nema riječi kojima bi opisala svoje slomljeno srce.

'Moj dragi, slatki prijatelj Adan je upravo dobio svoja krila. Zauvijek, zauvijek ostaje u mom srcu', napisala je oskarovka uz fotografiju Canta.

  • +2
Adan Canto Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posljednju zajedničku suradnju imali su 2020. na snimanju filma 'Bruised', u kojem je Halle glumila, ali ga je i režirala, a Adan je glumio menadžera Desija. Prije toga 2014. su zajedno snimili i 'X-Men: Dani prošlosti budućnosti', u kojem je Halle bila Storm, a Canto glumio superheroja Sunspota.

Podsjetimo, meksički glumac Adan Canto preminuo je 8. siječnja u dobi od 42. godine nakon kratke borbe s rakom slijepog crijeva o kojoj nikada nije javno govorio.