ženska ćakula

Halle Berry i Angelinu Jolie spojilo tračanje, a na tapeti su bili bivši

18.12.2023 u 11:20

Bionic
Reading

Halle Berry progovorila je o odnosu s Angelinom Jolie s kojom sprema film 'Maude protiv Maude'. Iako se nisu slagale u početku, glumice su se zbližile, a svemu su kumovali razgovori o razvodima i bivšim partnerima

Upravo tema o kojoj sve žene često pričaju zbližila je i dvije holivudske dive koje ćemo uskoro gledati u filmu 'Maude protiv Maude'. Halle Berry i Angelina Jolie još nisu dijelile set, a ni na ovom se u početku nisu najbolje složile. Berry je njihovu priču ispričala Varietyju te otkrila koje priče su ih zbližile.

'Imali smo težak početak i mislim da će nam to dobro poslužiti u našem zajedničkom vremenu', ispričala je Berry komentirajući ne tako bajan početak suradnje koji je ipak dobio sretan kraj: 'Puno smo razgovarali o razvodima i bivšim. Zbližile smo se, recimo tako.'

Angelina Jolie bila je u braku s Bradom Pittom gotovo 10 godina, a nakon teškog razvoda 2016. godine par je i dalje u lošim odnosima. Dvoje njihove djece maknulo je iz imena prezime oca, a Jolie je priznala da je zbog stresa šest mjeseci prije razvoda dobila Bellovu paralizu. Javnost je već odavno zauzela strane, no čini se da je Halle Berry itekako na strani kolegice. I Berry je kroz rastavu braka prošla već triput, a posljednja rastava od Oliviera Martineza trajala je čak osam godina!

NEDOSTAJAO JE KNOX

Angelina Jolie snimljena u Parizu u društvu najvažnijih joj muškaraca

Pogledaj galeriju

Njihov prvi zajednički film u kojem će glumiti i producirati zajedno opisan je kao mješavina 'Gospodin i gospođa Smith' i 'Nemoguća misija', a triler će imati i komičan prizvuk.

'Planiramo obići cijeli svijet. Warner Bros je kupio naš scenarij i za nas se radi o odlasku na mjesta koja nikada prije nisu bila prikazana na ekranu', komentirala je Berry otkrivši da je oduševljena što radi s još jednom ženom i stvara priču s posebnim senzibilitetom.