PONOVIO SE

Goran Bogdan ostvario jednu od novogodišnjih odluka, evo o kakvoj je riječ

07.01.2020 u 12:42

Bionic
Reading

Naš najangažiraniji glumac u stranim produkcijama donio je neke novogodišnje ciljeve, a jedan je, kako je napisao na Instagramu, očito ostvario. Goran Bogdan pokazao je fotografiju na kojoj tetovira leđa

'Jedna od novogodišnjih odluka. Gotovo je. Carpe diem unutar delfina. Dlakavog. Dok sam prolazio kroz Bugarsku. Nije mu neki rukopis, al zato boli', napisao je. Neki od pratitelja mu nisu povjerovali da se stvarno tetovirao, a niti da je stavio tetovažu o kojoj priča, a drugi su pak iznosili svoja mišljenja o tetoviranju.

Iza jednog od najpoželjnijih Hrvata još je jedna uspješna godina koju je među ostalim obilježilo snimanje američko-britanske akcijske hit-serije 'Strike Back', dovršio snimanje druge sezone serije 'Senke nad Balkanom', u Velikoj Britaniji snimio film 'Concrete Plans', počeo snimati film Ivana Mikića 'Korisnici' te odradio 17. West Herzegowina Fest kojeg je davnih dana osnovao sa skupinom prijatelja.

Privatni život od samog početka karijere Goran Bogdan skriva kao zmija noge premda publiku, naročito obožavateljice, posebno zanima njegov ljubavni status. U posljednje vrijeme pisalo se da je u vezi s 12 godina mlađom beogradskom glumicom Jovanom Stojiljković.