KIM KARDASHIAN WEST

Dvije godine nakon oružane pljačke: Slavna starleta vratila se na mjesto zločina

23.06.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Gotovo dvije godine nakon incidenta u Parizu gdje joj je pod prijetnjom oružja otuđen skupocjen nakit u hotelskoj sobi, Kim Kardashian West vratila se u francusku prijestolnicu mode jača nego ikad

Reality zvijezda Kim Kardashian West o svom 'emocionalnom ' povratku u Pariz odlučila je iskreno progovoriti, a jedan od glavnih razloga njezina povratka krije se u pariškom tjednu muške mode na kojem je nazočila predstavljanju debitantske kolekcije dizajnera Virgila Abloha – novog dizajnera modne kuće Louis Vuitton koji je uspješnu karijeru započeo kao bliski suradnik njezina supruga, Kanye Westa.

  • +5
Virgil Abloh Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U obraćanju javnosti putem vlastite web stranice, Kim Kardashian West priznala je kako se osjećala mirnom prilikom povratka u Pariz te da je od nesretnog incidenta mnogo toga naučila.

'U psihičkom smislu, povratak u Pariz mi nije bio težak. Osjećaj je neopisiv kada se suočite sa svojim strahovima i prevladate ih', priznaje najpoznatija članica obitelji Kardashian ističući kako je tijekom prvog boravka u Parizu nakon incidenta njezina mantra bila 'osjeti ga, prođi kroz njega i nastavi dalje' koja se pokazala vrlo učinkovitom.

  • +9
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Društvo u Parizu Kim Kardashian činila je polusestra Kylie Jenner i suprug Kanye West koji je došao podržati svog prijatelja i suradnika Virgila Abloha na predstavljanju debitantske muške kolekcije za modnu kuću Louis Vuitton.

'Za mene ovo je bio savršen trenutak za povratak u Pariz – grad u koji sam se zaljubila i u kojem sam doživjela veliku traumu', zakljujučuje Kim.

Slavni trojac nedugo nakon revije zaputio se u Los Angeles uoči predstavljanja novog albuma pjevačice Teyane Taylor kojeg je Kanye West producirao.

Oružana pljačka Kim Kardashian West, koja se dogodila 3. listopada 2016. godine, ujedno je najveća krađa nakita neke privatne osobe u Francuskoj koja se dogodila u posljednjih dvadeset godina.

Francuska policija uhitila je 17 osoba povezanih s pljačkom, od kojih je desetorici izrečena kazna. Od Kim Kardashian West lopovi su otuđili nakit u vrijednosti 10 milijuna dolaza, uključujući njezin skupocjen zaručnički prsten s 20-karatnim dijamantom.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Govoreći o oružanoj pljački koju je doživjela tijekom boravka u Parizu, Kim je priznala kako je u vjerovala da će njezin život tu i završiti, a navedeni incident učinio je da postane osoba koja više voli 'biti' nego 'imati'.

'Prije pljačke bila sam materijalistička osoba iako u tome ne vidim ništa loše ako je riječ o stvarima koje si možeš priuštiti. Danas ne pridajem pažnju materijalnim stvarima kao nekoć', otkrila je Kim u razgovoru s voditeljicom Ellen DeGeneres.