noć GRAMMYJA

Društvene mreže gore: Govor Miley Cyrus na dodjeli nema koga nije šokirao

05.02.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Glazbenica i glumica Miley Cyrus nagrađena je ove godine s dva Grammyja za svoju sjajnu pjesmu 'Flowers'

Osim svojim osebujnim stajlingom, kojim je dominirala upečatljiva frizura u maniri 80-ih, Miley Cyrus (31) izazvala je brojne komentare svojim govorom.

Tridesetjednogodišnjakinja je iz govora na pozornici prilikom preuzimanja Grammyja izostavila vrlo važnu osobu u svom životu, oca, country zvijezdu Billyja Raya Cyrusa (62), s kojim je oduvijek bila bliska.

To je dakako potaknulo brojne glasine da je njihov odnos zahlađen nakon što je Billy Ray objavio da se razvodi od njezine majke Tish. Bivša teen zvijezda osvojila je dva Grammyja, a njezin govor zahvale mnoge je šokirao. U Crypto.com Areni u LA-u presretna Miley je na pozornici izgovarala imena svojih najbližih i najdražih, mame, sestre, spominjala je kolege, gej prijatelje, pa čak i donje rublje, no na opće zaprepaštenje izostavila je oca.

  • +7
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

'Puno hvala svima. Mislim da nisam nikoga zaboravila. Ali možda sam zaboravila donje rublje. Pozdrav!' rekla je Miley.

Glasine o razdoru u obitelji Cyrus dugo traju, a mnogi obožavatelji su spominjali brak Billyja Raya s pjevačicom Firerose, koja je 27 godina mlađa od njega, kao razlog te svađe.

U svom govoru Miley je rekla: 'Ova nagrada je nevjerojatna. Ali stvarno se nadam da to ništa ne mijenja jer je moj život jučer bio lijep. Neće svi na svijetu dobiti Grammyja, ali svi na ovom svijetu su spektakularni...'

Opisala je i kako se bojala da će zakasniti na dodjelu te nije krila uzbuđenje jer je u tom trenutku dijelila pozornicu s Mariah Carey.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

'O moj Bože, upravo sam zapela u prometu na kiši i mislila sam da ću propustiti ovaj trenutak, što je u redu, ali ne i Mariah Carey.'

Zatim je iskoristila ostatak svog govora kako bi podijelila metaforu koja je ilustrirala njezine osjećaje o konačnom osvajanju Grammyja.

'Želim ispričati jednu priču koja sažima ovaj trenutak, a nisam je namjeravala ispričati, ali sada je Mariah ovdje. Bio je jedan mali dječak koji je za rođendan želio samo leptira. I tako su mu roditelji dali mrežu za leptire, a on je bio jako uzbuđen. Izašao je i tražio leptira. Ali nije imao sreće, sjeo je na tlo, konačno se prepustio i nije mu bilo jasno zašto nije uspio uloviti tog prekrasnog leptira. I baš kad je to učinio, leptir je došao i sletio mu točno na vrh nosa. A ova pjesma 'Flowers' je moj leptir. Hvala vam', rekla je glazbenica.

Obožavatelji su zatim na X-u, bivšem Twitteru, komentirali da ih je Mileyin govor iznenadio i šokirao.

MODNI FIJASKO

Večer suludih odabira: Ovo su uvjerljivo najgora izdanja s dodjele Grammyja

Pogledaj galeriju

'Znao sam da je tata varao njezinu majku, ali nisam znao da je nova žena Mileynih godina', 'Nova žena je upoznala Billyja Raya kad je bila na audiciji za ulogu u 'Hannah Montani'. Nije ni čudo što je Miley ljuta', 'Možda Miley namjerno nije spomenula svog tatu?' samo su se redali brojni komentari.

Inače, kako se pisalo, u listopadu se Billy Ray službeno vjenčao s australskom pjevačicom Firerose tijekom 'eteričnog slavlja ljubavi' i podijelio fotografije snimljene tog dana.

Vlasnik velikog hita 'Achy Breaky Heart' rekao je 'da' pjevačici Firerose (34) samo dva mjeseca nakon što se njegova bivša supruga i Mileyina mama Tish udala za glumca Dominica Purcella u kolovozu. Billy je bio u braku s Tish Cyrus od 1993. sve dok nije podnijela zahtjev za razvod u travnju 2022. i navela 'nepomirljive razlike' kao razlog.

Par je imao uspona i padova tijekom braka, pa su i 2010. podnijeli zahtjev za razvod i kasnije ga povukli. Tish je podnijela zahtjev i 2013., ali i tad su se pomirili.