zbog dečka

Miley Cyrus je između dvije vatre - njezine majka i sestra su u ljubavnom trokutu

04.03.2024 u 12:15

Bionic
Reading

Priča o novoj ljubavi Tish Cyrus stigla je samo nekoliko mjeseci nakon dugogodišnjeg braka s Billijem Rayjem Cyrusom, a blagoslov ljubavi majke i australijskog glumca nije dala najmlađa kći Noah, i to iz vrlo dobrog razloga

Nakon što je cijeli svijet poludio za Miley Cyrus i njezinim comeback nastupom na Grammyjima, pjevačica se našla usred skandala, i to ponovno obiteljskog! Nakon što je preživjela vlastitu dramu rastave od Liama Hemswortha, došlo je do obiteljske svađe njezine majke Tish Cyrus i sestre Noah Cyrus.

Baš kao u kakvom filmu, majka i kći bile su zaljubljene u istog muškarca, a majka se naposljetku za njega i udala!

Naime, 24-godišnja Noah Cyrus i 54-godišnji australijski glumac Dominic Purcell bili su u vezi bez obaveza prije negoli je glumca 'preotela' njezina 54-godišnja majka. Iako su Noah i Purcell vezu okončali prije nove veze australijskog glumca, 24-godišnjakinja je navodno bijesna na majku.

'Noah i Dominic su se viđali kao 'prijatelji s povlasticama'. Prestali su se viđati, a zatim je Tish započela nešto", rekao je izvor za People dodavši kako Tish nikad nije dala Noah priliku da razgovara o svemu tome prije nego što se udala za Dominica Purcella.

Majka i srcelomac Purcell vjenčali su se 19. kolovoza 2023, no Noah nije bila prisutna na ceremoniji, za razliku od njezine starije sestre Miley koja je majci bila jedna od djeveruša.

Međutim, popularna pjevačica nije znala za ljubavni trokut!

'Miley nije imala pojma o drami s Dominicom. Uopće nije imala pojma. Suočila se s mamom oko toga. Misli da je to čudna situacija, ali voli svoju mamu i želi da ona bude sretna', tvrdi izvor blizak Miley.

Iako ju je ovaj ljubavni trokut razbjesnio, 24-godišnjakinja je tri mjeseca prije majčinog vjenčanja objavila zaruke s modnim dizajnerom Pinkusom.

malibu

Zvijezda 'Zakona braće' oženio Tish Cyrus u privatnoj ceremoniji

Pogledaj galeriju