POSVETILA SE KARIJERI

Dolly Parton iskreno: 'Gotovo sam sretna što nikad nisam imala djece'

23.12.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Najveća country zvijezda Dolly Parton nikad nije skrivala da je izabrala karijeru umjesto djece, ali i da ne žali zbog te odluke

U nedavnom razgovoru za magazin Saga iskreno je priznala da ne žali zbog toga što nikad nije imala djecu.

'Kad ste mladi par, mislite da ćete imati djecu, ali to jednostavno nije bila jedna od onih gorućih stvari za mene. Imala sam svoju karijeru, svoju glazbu i puno sam putovala. Da sam imala djecu sigurna sam da bih ostala kod kuće s njima i nasmrt se brinula za njih', rekla je 77-godišnji country zvijezda koja je u braku s Carlom Deanom od 1966.

Također je rekla da joj dovođenje djece u današnje društvo ne bi odgovaralo 'zbog svega što se događa'.

U rujnu ove godine ove se teme dotakla i u intervjuu za magazin Mojo kad je otvoreno rekla: 'Gotovo sam sretna što nikad nisam imala djece. Nasmrt se brinem za svoje male nećake i nećake, unuke i unuke. Moj suprug i ja, jednostavno mislimo o sebi kao o djeci. On je moje jedino dijete, a ja sam njegovo jedino dijete.'

  • +3
Dolly Parton Izvor: Profimedia / Autor: IAN HALPERIN / UPI i Matthew Pearce/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Parton je također rekla da ne vidi da svijet napreduje, što joj daje dodatnu utjehu u njezinoj odluci. 'Nitko nije voljan slušati bilo koga drugog. Svi već sve znaju', kaže glazbenica.

Međutim, ova velika humanitarka osjeća se povezanom sa svom djecom kojoj je pomogla kroz svoj program Imagination Library.

'Uvijek kažem da mi Bog nije dao da imam djecu kako bi sva djeca bila moja', ponosno je izjavila za časopis Saga.