U OZBILJNOJ VEZI

Detalj koji je pokrenuo glasine: Leonardo DiCaprio konačno će stati pred oltar?

27.03.2024 u 21:07

Bionic
Reading

Objedujući u meksičkom restoranu Yuca u Los Angelesu, slavni holivudski neženja i njegova djevojka, talijanska manekenka Vittoria Ceretti, potaknuli su glasine o zarukama

Tijekom izlaska s oskarovcem, poznata Talijanka (25) primijećena je kako nosi novi prsten na lijevoj ruci, što se pokazalo dovoljnim za stvaranje glasina o zarukama.

Zvijezda filma 'Vuk s Wall Streeta' pokušala je proći neprimjetno skrivena ispod bejzbolske kape kluba LA Dodgers i maske pričvršćene na bradu, dok je talijanska manekenka ležeran stajling začinila crnim sunčanim naočalama brenda Balenciaga.

Njezin prsten na lijevoj ruci, međutim, ukrao je svu pozornost dok je s DiCaprijem naručivala obrok za pultom.

Glasine o vezi, DiCaprio i Ceretti prvi su put potaknuli prošlog ljeta kada su uočeni kako se ljube na plesnom podiju u klubu na španjolskoj Ibizi.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Od tada, par je više puta izlazio zajedno, a američkom Page Sixu u rujnu je potvrđeno kako je njihova veza poprilično ozbiljna.

'Posljednjih nekoliko mjeseci provode prilično vremena zajedno i uživaju u upoznavanju jedno drugoga na dubljoj razini', za američki tabloid otkrio je izvor blizak paru.