SASVIM ISKRENO

Ana Zaninović progovorila o razvodu: 'Lucija ima savršen život i savršen brak i želim i sebi to što ona ima'

18.10.2021 u 19:52

Bionic
Reading

Iako do sada nije bila razgovorljiva po pitanju privatnog života, poznata Splićanka za IN Magazin je ipak progovorila o razvodu od Duje Đapića, s kojim ima sina

Splićanka Ana Zaninović, bivša 34-godišnja europska i svjetska prvakinja u tekvandou, sredinom rujna potvrdila je da se nakon četiri godine braka razvodi od splitskog poduzetnika Duje Đapića. Tijekom braka par je dobio danas troipolgodišnjeg sinčića Tomu.

Iako se do sada svoj privatni život čuvati od javnosti, dajući tek na kapaljku neke zanimljivosti, priča o razvodu ipak je dovela da se oko svega mora oglasiti.

Za IN Magazin poznata je Splićanka na tu temu rekla: 'Hvala Bogu svi smo živi i zdravi, život ide dalje i veselim se svemu što dalje dolazi'. Kako je otkrila, u svemu joj je najveća podrška sestra blizanka Lucija.

u splitu

[FOTO] Sestre Zaninović i Mirta Šurjak privlačile poglede na splitskom druženju

Pogledaj galeriju

'Imam nju pored sebe, ima savršen život i savršen brak i kad gledam nju naravno da i dalje vjerujem u ljubav i da to želim sebi, upravo to što ona ima', zaključila je Ana Zaninović.

Podsjetimo, Ana Zaninović je bračne zavjete s dvije godine mlađim ekonomistom Dujom Đapićem razmjenila u lipnju 2017. godine, točno mjesec dana nakon njene sestre Lucije, a blizanke su i svadbeno veselje imale na istom mjestu, u splitskom hotelu Park.