IMAJU VEĆ I IME

Pohvalila se na Instagramu: Lucija Zaninović ponovno je trudna, a otkrila je i spol bebe koja stiže ovog ljeta

05.03.2020 u 16:49

Bionic
Reading

Samo nekoliko mjeseci nakon što se 2017. godine udala za svog dugogodišnjeg dečka Nala Kuzmanića, tekvandoistica Lucija Zaninović postala je majka prvi puta. Trudnoću i majčinstvo nije prolazila sama, budući da je paralelno s njom bila trudna i njezina sestra blizanka Ana, a 32-godišnja Lucija sada je ponovno trudna

'Mommy to be.. Na ljeto nam stiže mala curica.' Napisala je to na zajedničkom Instagram profilu, koji dijeli sa sestrom blizankom Anom, tekvandoistica Lucija Zaninović i otkrila kako će se ovog ljeta njihova tročlana obitelj proširiti za još jednog člana. 32-godišnja Lucija Zaninović pet je mjeseci trudna i nosi djevojčicu.

Lucija Zaninović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako je otkrila za Story.hr, malenu će nazvati Marina, po njezinu ocu, a bebi se ne veseli pretjerano budući stariji brat, dvogodišnji Ervin.

'Još ga privikavamo na to da će dobiti sestricu. Mali je još, pa teže ide. Ne pada mu lako što će me morati dijeliti, za njega je mama samo njegova', otkrila je Lucija Zaninović koja se u svibnju 2017. udala za svog dugogodišnjeg dečka Nala Kuzmanića.

Zanimljivo je kako se iste godine kad i Lucija udala i njezina sestra blizanka Ana za Duju Đapića, a sestre su i iste godine postale majke sinova. Jesu li u još jednu avanturu krenule zajedno, ostaje nam vidjeti.