nova frizura

Ana Rucner iznenadila promjenom imidža, a pratitelji puni komplimenata

23.08.2023 u 15:08

Ana Rucner

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Bionic
Reading

Ana Rucner poznata je kao atraktivna crnka, a sada je promijenila imidž! Ljeto je vrijeme za promjene i avanture pa se Rucner odlučila promijeniti boju kose

Naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner već godinama njeguje isti imidž, a njezina crna kosa njezin je zaštitni znak. Kao svoju destinaciju za godišnji odmor i opuštanje glazbenica je odabrala Pag, a tamo je pratiteljima otkrila da je promijenila imidž, što se mnogima jako svidjelo!

Rucner je na Instagramu s pratiteljima podijelila nekoliko fotografija s plaže, a dok je pozirala u kupaćem kostimu otkrila je i da je njezina crna kosa sada ljubičasta! Da je to boja mjeseca kolovoza, Ana je otkrila u komentarima.

Donedavna crnka svojom je promjenom oduševila pratitelje koji su u komentarima izrazili svoje oduševljenje i iznenađenje ovom neočekivanom promjenom!

Odmor u Mandrama na Pagu uslijedio je nakon posjete Kini, gdje je sudjelovala na svečanoj konferenciji pod nazivom 'Hrvatska - Naša Priča'. Osim Kine, Rucner redovito nastupa diljem Lijepe naše pa je tako posjetila i Brač i Istru, a na njezinom Instagram profilu posebno su dojmljive slike s nastupa u staroj tvrđi Fortica u Karlobagu.