SVE SE NA KRAJU ISPLATILO

Alicia Vikander progovorila o najbolnijoj temi za mnoge žene

27.07.2022 u 22:49

Bionic
Reading

Poznata glumica i supruga glumca Michaela Fassbendera, prošle je godine rodila njihovo prvo zajedničko dijete, a sada je otkrila i da je sam proces da ostane trudna za nju bio iznimno bolan i iscrpljujući do te mjere da je bila uvjerena da nikada neće roditi

Alicia Vikander, poznata po tome da svoj privatni život strogo čuva za sebe, iznenadila je sve u posljednjem intervjuu kojeg je dala za britanski The Times. 33-godišnja glumica i supruga Michaela Fassbendera otkrila je kako je prije negoli je rodila svoje prvo dijete proživjela težak i bolan spontani pobačaj.

'Sada imamo dijete, no trebalo nam je dugo vremena da ga dobijemo. Pokušavali smo duže vrijeme i radili na trudnoći. Bili su teški trenuci za mene tijekom lockdowna, no ne zbog pandemije koronavirusa. Prolazila sam teško razdoblje i borila se... Neko sam vrijeme čak mislila da ne mogu ostati trudna', rekla je Vikander i progovorila o bolnoj temi o kojoj tek rijetke žene govore.

  • +11
Alicia Vikander Izvor: EPA / Autor: ENNIO LEANZA

Iako je, priznaje, i sama razmišljala da o toj temi nikada ne progovori javno, ipak je odlučila da svoje bolno iskustvo podijeli s ostalima. 'Jako puno žena prolazi kroz slične stvari.'

Ipak, vjerojatno zbog cijelog tog iskustva kada je napokon uspjela zatrudnjeti i iznijeti trudnoću do kraja, ona i suprug odlučili su o svemu šutiti. Tek se u kolovozu 2021. doznalo da su dobili dijete, kada su snimljeni kako guraju dječja kolica, no ime ili spol djeteta i dalje je nepoznanica.