'BIO BI VELIČANSTVEN'

Pierce Brosnan želi Cilliana Murphyja za novog Jamesa Bonda, hoće li se to i ostvariti?

11.03.2024 u 08:53

Bionic
Reading

Još od 2021. godine, kad je Daniel Craig objavio da više neće glumiti tajnog agenta Jamesa Bonda, nagađa se tko će biti njegov nasljednik, a među imenima koja se pojavljuju su Aaron Taylor-Johnson, Rege-Jean Page i Henry Cavill, dok Pierce Brosnan, koji je glumio agenta 007 četiri puta, predlaže Cilliana Murphyja

Pierce Brosnan je glumio Bonda u četiri filma između 1995. i 2002. - 'Zlatno oko', 'Sutra nikad ne umire', 'Svijet nije dovoljan' i 'Umri drugi dan', a naslijedio ga je Daniel Craig, koji je glumio agenta u pet filmova između 2006. i 2021.

'Cillian bi bio veličanstven kao James Bond u tajnoj službi Njegovog Veličanstva', rekao je Brosnan za BBC prošli tjedan. Izjavio je to na dodjeli nagrada Oscar Wilde u četvrtak u Los Angelesu, gdje je kao Irac primio nagradu za doprinos filmskoj i televizijskoj industriji.

  • +3
Oscar, 2024. Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Cillian Murphy je osvojio Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Oppenheimer' Christophera Nolana. Za tu je ulogu već dobio BAFTA-u i Zlatni globus, podsjetio je BBC.

VEČER GLAMURA

Holivudske dame u punom sjaju: Sve haljine s oskarovskog crvenog tepiha

Pogledaj galeriju

Filmovi o Jamesu Bondu smatraju se jednom od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti kinematografije. Do sada je snimljeno 25 filmova.