TKO ĆE GA GLUMITI

Evo tko vodi na kladionicama: Opet su krenula nagađanja o novom Jamesu Bondu

19.03.2024 u 21:42

Bionic
Reading

Aaron Taylor-Johnson trenutno je favorit kladioničara za ulogu agenta 007!

Kako je objavio BBC, nagađanja o tome koji će glumac preuzeti ulogu Jamesa Bonda ponovno su krenula kolati, nakon što je objavljena da je uloga i službeno ponuđena britanskom glumcu Aaronu Taylor-Johnsonu.

Glumac Taylor-Johnson (33), koji je glumio Johna Lennona u biografskom filmu Nowhere Boy 2009., sada je favorit na kladionicama za tu ulogu. Igrao je i u trileru Nocturnal Animals, za koji je 2017. osvojio Zlatni globus, Ana Karenjina, Godzilla i Tenet.

The Sun je izvijestio da je glumcu iz filma Kick-Ass, 'ponuđen posao' agenta 007, kojeg je prije glumio Daniel Craig.

Craig je napustio ulogu 2021. nakon što je tijekom 16 godina glumio u pet filmova. Sljedeći film o Bondu bit će 26. po redu, nakon No Time to Die. Iz Eon Productionsa, produkcijske kompanije koja snima filmove o Bondu, poručili su da ne komentiraju te spekulacije, no dobro upućen izvor rekao je za BBC News da 'nema istine u glasinama'.

Inače, Taylor-Johnson je nedavno rekao za časopis Numero da smatra 'šarmantnim i divnim što me ljudi vide u toj ulozi', kada su ga pitali o glasinama da je novi James Bond.

'Shvaćam to kao veliki kompliment', dodao je poznati glumac.

Tko je još u utrci za ulogu 007?  

Mark O'Connell, autor knjige Catching Bullets: Memoirs of Bond Fan, rekao je u ranijem intervjuu za BBC nakon Craigovog odlaska: 'Novi Bond nije samo odijelo za crveni tepih i ruka za promociju sata. Mora biti odmah prepoznatljiv na svim stranama svijeta kao James Bond. Mora biti dobar, držati pozornost kamere i dominirati kino platnima veličine nogometnih igrališta'.

Jedan od trenutnih favorita za ulogu je glumac Super-Mana i Nemoguće misijeHenry Cavill za kojeg se mislilo da će biti u ozbiljnoj utrci za ulogu Bonda prije nego što je Craig dobio ulogu.

Jedno od najmlađih imena za koje se smatra da je u konkurenciji je 32-godišnji Damson Idris ('Snowfall').

Još jedan favorit kod kladioničara je James Norton, a spominjali su se i Tom Hardy, Idris Elba i Chris Evans.

Ali Elba koji ima 51. godinu, priznao je da je sada možda 'prestar' za ulogu.

Inače, još jedan Bond, Pierce Brosnan nedavno je pak za BBC rekao da bi njegov kolega Irac i oskarovac Cillian Murphy odglumio 'veličanstvenog' 007. Pierce je u jednom ranijem intervjuu izjavio i da bi zvijezda Bridgertona Regé-Jean Page bio 'predivan' Bond.