MAMINIM STOPAMA

Kći slavne manekenke svakim je danom sve ljepša

24.11.2015 u 17:17

Bionic
Reading

Kći supermodela Cindy Crawford, mlada Kaia Gerber, naveliko gazi stopama svoje majke. Prelijepa 14-godišnjakinja snimila je novu kampanju za Teen Vogue i još jednom pokazala da joj se u modnom svijetu smiješi blistava budućnost

Na nekoliko fotografija koje su već počele kružiti internetom, prekrasna tinejdžerica odaje dojam da jako dobro zna što modni urednici žele od nje.

Glamurozne, ali ipak otkačene frizure s pletenicama i zaigrani make-up istaknuli su njeno lijepo lice, a haljine s printom i cvjetnim izvezenim uzorcima idealne su za mlade djevojke koje žele biti u centru pažnje na primjeren način.

Urednici editorijala u slavnom magazinu očito su znali da je Kaia najbolji odabir i sigurno je da će zgodna kći slavne majke uskoro krasiti naslovnice mnogih poznatih magazina

Enough braids? One more from @TeenVogue.

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiagerber) on


Za razliku od drugih djevojaka koje ulaze u svijet mode, Kaia ima veliku prednost što je kći jedne od najpoznatijih manekenki, ali ne može se poreći da je naslijedila rijetko viđenu ljepotu.

U razgovoru za Teen Vogue lijepa tinejdžerka je otkrila da uređenje obrva povjerava isključivo mami. 'Mama ih održava jer znam da bih se zanijela s pincetom i na kraju završila bez obrva. Sviđaju mi se pune obrve koje nisu savršeno uređene', kaže Kaia koja svakim danom izgleda sve više poput slavne mame.

Modelingom se počela baviti u dobi od deset godina kad je snimila prvu kampanju za Young Versace liniju, da bi se tek ove godine počela ozbiljnije baviti modelingom, a najbolje savjete dobila je, naravno, od mame.

'Rekla mi je da će me podržati bez obzira na to što odlučim, no zaista mi je drago što sam imala priliku uživati u djetinjstvu prije nego odrastem. Moja mama najbolje zna sve o tim stvarima', kaže Kaia o čijoj se karijere brine agencija IMG pod budnim okom iskusne mame koja je, kaže, uči svim trikovima.

Dec/Jan for @TeenVogue. | Photo by: @JasonKibblerStudio | Hair by: @KevinRyanHair | Makeup by: @MakiRyoke

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiagerber) on


Kaia je u jednom ranijem intervjuu naglasila da joj mama često daje savjete: 'Ona zna toliko toga o modelingu. Teško da bi mogla mirno sjediti na snimanju, a da mi nešto ne kaže.'