meg ryan

Kraljica romantičnih komedija izgleda fantastično, a ovaj model haljine s razlogom nosi godinama

25.04.2024 u 12:45

  • +5

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: PAU DE LA CALLE/GTRES/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavnu glumica Meg Ryan stigla je u Barcelonu povodom dodjele nagrada RNE Sant Jordi i u Španjolsku unijela savršenu dozu holivudskog glamura

Proslavljena 62-godišnja glumica Meg Ryan plijenila je pozornost u elegantnoj crnoj večernjoj haljini dok je šetala crvenim tepihom na događaju koji svake godine organizira katalonski ogranak španjolske javne radijske mreže Radio Nacional de España.

Izgled je upotpunila parom odgovarajućih crnih sandala, dok je njezin razbarušeni plavi bob stiliziran s uobičajenim razdjeljkom na sredini.

Njezin najnoviji film What Happens Later, objavljen 2023., označio je glumičin povratak na veliko platno nakon osam godina izbivanja. U filmu je glumila je zajedno sa zvijezdom Dosjea X, Davidom Duchovnyjem (63), a imala je i ulogu koscenaristice i redateljice filma.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Meg je poznata po tome što vješto spaja udobnost i chic, a stajlinzi su joj nerijetko spoj naizgled nespojivih komada, a ona za komentare, baš kao i za godine ne mari. Za dolazak na crveni tepih redom bira efektne, a tako nosive komade. Crna midi haljine s tankim naramenicama ukrašenim mašnama na ramenima te kroja nalik korzetu u kombinaciji s udobnim sandalama još je jedna potvrda njezinog jedinstvenog stila.

Megin stajling dokaz je da dobar stil nema rok trajanja, a ova podjednako jednostavna i efektna kombinacija mnoge je podsjetila na crnu haljinu i udobne sandale koje je odjenula 2018. godine povodom dodjele nagrade Leopard Club Award tijekom 71. Locarno Film Festivala.