upečatljiv look

Nova ikona stila pokazala jedan od najboljih stajlinga, a mnogima je haljina odmah bila jako poznata

15.04.2024 u 16:10

  • +7

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: SIMONE COMI/IPA-AGENCY.NET/SHUTT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zendaya ima užurban raspored s promocijom svog novog filma 'Challengers', a modna i glumačka zvijezda iz Hollywooda nastavlja neumoljivi niz besprijekornih stajlinga. Ovog puta izbor je pao na kratku bijelu haljinu koje se mnogima učinila jako poznatom

Zendaya i njezin dugogodišnji stilist Law Roach jednostavno nikad ne griješe. Svaki put kad Zendaya kroči na crveni tepih u genijalnom prikazu metodičnog odijevanja izazove lavinu oduševljenja. A kada glumica i njezin stilist inspiraciju za stajling potraže u modnom arhivu, jedno je sigurno – ono što ćete vidjeti bit će stvarno posebno.

Dovoljno je prisjetiti se stajlinga nalik oklopu iz Muglerove modne kolekcije za jesen/zima 1995. ili pak arhivskog kompleta sa suknjom i prslukom uz dodatak repa koji pripada kolekciji za proljeće/ljeto 1994. modne kuće Vivienne Westwood. Komplet iz kolekcije 'Café Society' savršeno se uklapao 'tenniscorp” estetiku koja je zajednički faktor svih outfita promotivne turneje njezinog novog filma.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Naime, film 'Challengers' događa se u svijetu tenisa pa su Zandaya i njezin stilist Law preko stajligna povezali temu filma s modom. A za Zendayjin najnoviji izgled na Challengers press turneji, ovaj moćni duo ponovno se okrenu vintage smjeru.

Zvijezda Euforije nastavila je svoj niz teniskih bijelij stajlinga i tijekom promo turneje zaustavila se i u Milanu te ondje na photo call stigla u čistoj bijeloj haljini u stilu ekskluzivnog country cluba. Riječ je o bijelo haljini visokih ovratnika nalik onima na košuljama, otvorenim leđima te uskim i naglašenim strukom koji se nastavlja na mini suknjicu A-kroja.

Bezvremenski komad dolazi iz kolekcije proljeće/ljeto 1992. Ralpha Laurena, koju je na modnoj pisti debitantno predestavilia ni manje ni više nego supermodel Cindy Crawford. A kako je ovu haljinu nosila slavna Cindy pogledajte ovdje.

Zendaya je sofisticiranu haljinu sparila s klasičnim bijelim salonkama sa špic vrhom, prstenjem ukrašenim dijamantima, dijamantnom narukvicom i finim dijamantnim naušnicama (sve s potpisom Bulgarija). A čak je u kosu slično stilizirala kao Cindy dodavši ekstra volumena s mekim, nježnim i uvijek zavodljivim valovima.

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia