KAIA GERBER

Odbacila sambice: Lijepa brineta ne izlazi iz tenisica koje svi žele

10.04.2024 u 09:26

  • +2

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, velika je modna inspiracija za fashionistice jer s lakoćom i puno stila slaže cool stajlinge

U slobodno vrijeme lijepa Kaia bira casual komade, a njezina je kolekcija tenisica doista impresivna.

Kćerka Cindy Crawford osvjedočena je obožavateljica tenisica te nas redovito inspirira svojim ležernim i trendi stajlinzima. I ne samo da se drži poznatih brendova poput Nikea, Conversea, New Balancea ili Adidasa, već često nosi modele koji će tek biti hit.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Zgodna brineta, kojoj svi predviđaju veliku karijeru u svijetu mode, u posljednje vrijeme ne izlazi iz još jednog modela koji bilježi sve veću popularnost i za koji svi kažu da će biti must have ove godine.

Riječ je o vrlo elegantnom i upečatljivom modelu Tiger Mexico 66 japanskog brenda Onitsuka.

KAIA GERBER

Ovako dobru haljinu nadahnutu retro stilovima nismo dugo vidjeli

Pogledaj galeriju

Japanski brend poznat po svojim visokokvalitetnim tenisicama i kultnom dizajnu. Osnovan 1949. godine i tada je još bio specijaliziran za košarkaške tenisice. Međutim tijekom godina Onitsuka Tiger postao je sinonim za bezvremensku eleganciju i funkcionalnost.

Karakteristične pruge na bočnim stranama i bezvremenski dizajn čine modele brenda vrlo privlačnima i praktičnima.

Tenisice su dostupne u velikom izboru boja i dizajna, a Kaia najradije nosi crni model s bijelim prugama jer je bezvremenski i svestran. Inače, Onitsuka su tenisice koje se odlikuju posebno uskim profilom te su kontrast dosadašnjim dominantnim chunky modelima.

Kako ih kombinirati? Strogih pravila nema, pa odlično izgledaju i s haljinama, suknjama, traperom...

Kaia je s puno stila spojila traperice širokih nogavica, bijeli top i baloner, a look bez greške nadogradila je šiltericom, dok joj je make up bio prozračan.