tportal.hr

Zagreb
+24
Osijek
+19
Pula
+23
Rijeka
+21
Zadar
+24
Split
+23
Dubrovnik
+23

SPECIJALNI EFEKTI

Ovako ludo žene se šminkaju zbog krize

Imate li u svom neseseru puder za trepavice? Jeste li kožu i nokte ikad uljepšavali tušem ili vam je ipak draži magnet?

Datum objave:
11.5.2012 8:00

Zadnja izmjena:
11.5.2012 9:45

Vezane teme

Illamasqua Ako na ičemu možemo zahvaliti ekonomskoj krizi, onda je to pojava sve neobičnije i maštovitije šminke. Osiromašenu 'publiku' zasićenu svime mogućim kozmetički brendovi privlače neobičnim dizajnom i lansiranjem donedavno nepostojećih proizvoda.

Recimo, tko bi odolio šarmantnom duetu koji izgleda poput dvostranog sjajila i stane u svaku torbicu, a zapravo je riječ o kombinaciji sjajila s jedne strane i minipakiranju toaletne vode s druge. Taj šminkersko-mirisni 'križanac' pripada L'Occitaneovoj make-up liniji parfumiranoj delikatnim mirisom božura, po kojem se ove sezone i zove Pivoine Délicate.

Ili, zašto biste se mučili stvaranjem baze za maskaru uz pomoć svog uobičajenog pudera u prahu ili kamenu kad to možete činiti specijalnim puderom za trepavice, Volumizing Lash Powder, iz linije pristupačnog njemačkog brenda Essence.

Najviše noviteta s 'posebnim efektima' lansira se u jednoj od najdinamičnijih make-up kategorija sve popularnijeg (i pristupačnijeg) nail-arta. Pupa je svom Magnetic Nail Art Kitu priložila magnet za kreiranje ispupčenih vodoravnih i kosih pruga na lakiranim noktima, dok je Avon lansirao završni lak za nokte koji pucanjem stvara 'mramorni' efekt.

183123 ,179481,178116,178701

Kad se progresivni britanski make-up brend Illamasqua pojavio prije četiri godine, uspješno je demonstrirao da se može uspjeti i usred krize ako ne robuješ pravilima i držiš do kvalitete. Otkako se Illamasqua jesenas pojavila i u nas, brojne 'konzervativne' šminkerice brzo su otkrile da se iza katkad ekscentričnih lookova krije vrlo kvalitetan i domišljat make-up. Recimo, precizni i iznimno postojani tuš Precision Ink nije namijenjen samo za oslikavanje kapaka. Njime možete oslikavati lice, 'tetovirati' tijelo i iscrtavati lak na noktima.

Što vam najbolje odgovara,
otkrijte u Izlogu!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr