magičan 'touch'

Kožu čine savršeno sjajnom i zamjenjuju niz proizvoda; ovakva rumenila s razlogom su hit

18.04.2024 u 11:23

Bionic
Reading

Od sve toplijih dana pa do uživanja na suncu, postoji toliko toga što nas veseli približavanjem toplijeg dijela godine. A toplo vrijeme uključuje laganu, minimalističku šminku, koju neka od najboljih rumenila u sticku mogu omogućiti doslovce jednim potezom. Nema sumnje - rumenilo u sticku je ultimativni dodatak u kozmetičkoj torbici čim se pojave prve proljetne zrake sunca

Od Narsovog 3-u-1 sticka za obraze, usne i oči do Cliniqueovog hidratantnog višenamjenskog sticka, postoji mnoštvo višenamjenskih opcija koje će vam dati prirodni sjaj obrazima, usnama ili očima. Rumenilo u sticku koje se ujedno može nanijeti na usne i na kapke s razlogom je pravi hit baš svakog proljeća i ljeta.

Jedna od glavnih prednosti rumenila u sticku su njihove kremaste formule koje omogućuju nanošenje više slojeva, a da ne izgledaju 'teško' i masno, te uz to suptilno konturiraju, ističu i osvjetljavaju kožu.

Njihova formulacija omogućuje jednostavno nanošenje jer glatko klize po koži, pružajući besprijekoran finiš koji se može vrlo lako blendati. Bilo da preferirate suptilno rumenilo ili jarku boju, rumenilo u sticku nudi sjajnu pokrivenost koja se može nadograđivati dodatnim slojevima, omogućujući postizanje željene razine intenziteta.

Dodatni plus? Svestranost i višestruka primjenjivost rumenila u sticku čini ih izvrsnim izborom za pojednostavljenje svakodnevne kozmetičke rutine i smanjivanje broja proizvoda koje trebate nanositi. Drugim riječima, savršen su izbor za putovanja.

Od nježno ružičastih nijansi preko palete boje breskve do bogatih bobičastih i brončanih boja - postoji boja rumenila u sticku za baš svaki tip i ton kože. Njihova kremasta tekstura, jednostavnost nanošenja, višenamjenska funkcionalnost, širok raspon nijansi i formulacije koje su ugodne za kožu čine ih vrijednim dodatkom svakoj kolekciji šminke.

Huda Beauty Cheeky Tint Cream Blush Stick

Prekrasno hidratantno kremasto rumenilo u sticku s ekstraktom ličija i vitaminom E trenutno se topi na koži dajući joj sočan sjaj i blistav završni touch. Vrlo jednostavan za korištenje, ovaj veganski proizvod dostupan je u pet nijansi te prikladan za sve tipove i tonove kože. Prijeđite prstom, lagano utrljate i neka vam obrazi zablistaju.

Nars The Multiple Cream Blush

Ono što je impresivno kod Nars Cream Blush Sticka je da ima trostruku funkciju kao rumenilo, stick za usne i sjenilo – čisti wow. Kremasta, ali prozirna formula olakšava nanošenje na osjetljiva područja poput očiju, a vitamin E i acai ulje održavaju kožu mekom.

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick

Magnetizirani makeup stick u dugotrajnoj svjetlucavoj formuli djeluje kao highlighter i rumenilo u 10 šarenih nijansi koje omogućuju igru. Dolazi s dva laka završetka i linijom nijansi kako bi zadovoljio sve vaše potrebe: Mat Skinstick prikriva, ispravlja i konturira, a Shimmer Skinstick naglašava, rumeni i poboljšava - tako da su mogućnosti kombiniranja brojne.

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm

Ovaj balzam za obraze u obliku sticka daje zdravo rumenilo na licu. S kremastom formulom bez ulja, ovo rumenilo klizi preko kože kako bi stvorilo prirodan i zdrav sjaj. Savršeno je za dodavanje daška boje i zdravog sjaja obrazima i visokim točkama na licu koje bi sunce prirodno istaknulo.

Milk Makeup, Cream Blush and Lip Color

Ova 'dva u jedan' formula je kremasta, hidratantna i lako se stapa s kožom. Ružičasta svjetlucava nijansa osvjetljava obraze i usne, ali ako ljubičastoružičasta nije vaša nijansa, možete birati između deset drugih. Ovo kremasto rumenilo i boja za usne je veganski proizvod bez parabena, a sadrži maslac manga te ulje avokada i marelice koji hidratiziraju kožu i pomažu da se formula neprimjetno stopi s njom.

Sisley PhytoBlush Twist blush

Ovo kremasto rumenilo u sticku pojačava blistavost kože te ona trenutno izgleda zdravije. Nježna, mekana i baršunasta tekstura stapa se s njom i transformira u puder prilikom aplikacije. Omogućuje nadogradnju intenziteta boje, od prirodne do veoma intenzivne. Trenutno poboljšava i umiruje kožu za blistav, nepogrešiv make-up te održava kožu mekom cijeli dan.

Westman Atelier Baby Cheeks Lip and Cheek Cream Blush Stick

Westman Atelier je uspješna ideja profesionalnog vizažista Guccija Westmana, a zavodljivo rumenilo u sticku ove marke nudi čistu nijansu boje kako bi vam ten zablistao. Mat je, a ipak ima vlažan i blistav završetak. Uz to, pojačava hidrataciju, učvršćuje i jača prirodnu barijeru kože zahvaljujući ulju sjemenki jojobe i voćnim ekstraktima.

Nudestix Nudies Bloom Blush

Ovo rumenilo u sticku jednostavno se nanosi pružajući svježu i živahnu boju jednim potezom, a može se koristiti na obrazima, očima i usnama za trendovski monokromatski izgled. Proizveden u Koreji, ovaj inovativni proizvod za obraze ima četku za blendanje s dva kraja za nanošenje - čak i u pokretu. Višenamjenski stickovi pružaju dugotrajan i vodootporan pigment za blistavu kožu i svjež izgled lica cijelog dana.