nakon parfema

Velika prekretnica kultnog francuskog brenda: Céline najavljuje prvu kolekciju šminke

14.03.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Kultna francuska tvrtka najavila je lansiranje svoje prve kolekcije šminke u 78 godina dugoj povijesti brenda, a beauty noviteti stižu početkom 2025. godine

S idejom da se nastavi širiti u sektoru ljepote, Céline će u siječnju 2025. godine lansirati svoju prvu liniju šminke. Objavila je to francuska modna kuća, u vlasništvu grupe LVMH, putem društvenih mreža s videom u koja otkriva detalje o tome što će biti njezin prvi korak u beauty svijetu. Strateška je to odluka kojom Hedi Slimane, umjetnički direktor brenda od 2018., želi nastaviti osnaživati ​​ideju koja je započela 2019. stvaranjem Célineovog prvog parfema.

Vijest je otkrivena u 'filmu' koji je Céline kreirao povodom lansiranja zimske kolekcije za 2024./25., L'Arc de Triomphe, autentičnoj odi vrhuncu kuće u 60-ima - snimljenom prošle godine. - i u kojem je Slimane želio odati počast svom prijatelju i mentoru, fotografu Richardu Avedonu, koji je preminuo 2004. godine. U snimci se mogu vidjeti modeli s nekim od proizvoda koji će biti dio ove prve Céline kolekcije šminke, prvoj u 78-godišnjoj povijesti kuće. 'Kolekcija Arc de Triomphe označava rođenje beauty linije brenda Céline, prve kozmetičke linije u povijesti kuće', istaknula je tvrtka.

Kako se ističe u istom tekstu, modeli koji se pojavljuju u videu nose jednu od 15 nijansi ruževa koji će biti dio kolekcije Le Rouge Céline koja izlazi 2025. godine pod nazivom Le Peau Nue. A kako bismo otkrili što se sve krije u ponudi koju je stvorio Hedi Slimane s idejom da se nastavi ponovno izmišljati na čelu kuće, morat ćemo se strpjeti, ali sve obećava da će ova beauty kolekcija postati novi predmet žudnje za ljubitelje mode i beauty luksuza.

ZLATNA DJEVOJKA

Lijepa kao slika: Kaia Gerber izgleda kao supermodel iz 90-ih u haljinici kakva se rijetko viđa

Pogledaj galeriju