'sumrak hrvatske'

Zbog premlaćivanja u Vukovaru bit će privedene još dvije osobe

09.01.2024 u 19:51

Bionic
Reading

Nova uhićenja u Vukovaru. Privedena su još trojica osumnjičena za brutalno premlaćivanje maloljetnika, a bit će još uhićenja, doznaje Nova TV

Zbog premlaćivanja u Vukovaru danas su privedene još tri osobe, a Dnevnik Nove Tv doznaje da će biti uhićene još dvije osobe - još jedan napadač i osoba koja je pomagala napadačima, koja ih je skrivala. Sumnja se da je riječ o povratnicima iz Grčke.

Za Novu TV progovorila je i majka jednog od napadnutih mladića. 'Ovim putem se želimo zahvaliti na brzini kojom djeluju policijski službenici', istaknula je majka i dodala: 'Izuzetno smo zadovoljno i nadamo se da će uskoro biti uhićeni svi sudionici ovog nemilog događaja.'

Ima poruku i za sud pred kojim će se naći počinitelji.

'Ja se nadam da će u ovom našem slučaju, ali i u svakom budućem, sud donositi oštre kazne i oštre presude jer ovakve stvari se ne smiju događati u današnje vrijeme. Ovo što se nama dogodilo u subotu je sumrak Hrvatske', poručila je.

Njezin sin prošao je bolje od svojih prijatelja. 'Doživio je batine isto kao njegovi prijatelji. Na sreću on je prošao sa lakšim tjelesnim ozljedama, nije mu ništa slomljeno. Međutim na njima svima se vidi posljedice tog incidenta u vidu straha. Znači djeca se boje za vlastitu sigurnost, bojimo se i mi i za našu i za njihovu sigurnost. Upravo na nama je odgovornost da osiguramo sigurno okruženje za svoju djecu', rekla je.