VOZAČI OPREZ

Zbog Plitvičkog maratona zatvara se državna cesta Prijeboj-Koranski most

03.06.2018 u 09:35

Bionic
Reading

Zbog Plitvičkog maratona u nedjelju od 9 do 12 sati zatvorena je državna cesta DC429 Prijeboj-Koranski most, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK)

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u dijelu Slavonije, središnje i sjeverozapadne Hrvatske.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i Gorskom kotaru, te na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te čvora Gospić i tunela Sveti Rok i na A6 Rijeka-Zagreb između čvora Vrata i tunela Tuhobić.

Pojačani promet tijekom dana očekuje se duž Istarskog ipsilona, Jadranske i Ličke magistrale, na graničnim prijelazima s BiH i Slovenijom, a u poslijepodne na Krčkom mostu i autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb prema unutrašnjosti. Na pojedinim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta traju redoviti ili izvanredni radovi te se vozi suženim kolnikom, uz ograničenje brzine. Zbog očekivano pojačanog rometa mogući su zastoji i vožnja u koloni prema unutrašnjosti.

  • +13
Plitvice: 31. Plitvički maraton Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Zbog radova se vozi jednom stranom, dvosmjerno, na autocestama: A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zabok i Zaprešić, na mostu Krapina; A3 Bregana-Lipovac između čvora Babina Greda i odmorišta Rastovica; A4 Goričan-Zagreb između čvorova Ivanja Reka i Kraljevečki Novaki, A6 Rijeka-Zagreb između čvora Vrbovsko i tunela Čardak, između čvorova Ravna Gora i Delnice.