ograničenja u prometu

[VIDEO/FOTO] Zbog olujnog vjetra Most dr. Franje Tuđmana zatvoren za sav promet

  • Autor: Bi. S. / Hina
  • Zadnja izmjena 14.10.2021 10:11
  • Objavljeno 14.10.2021 u 07:08
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Zbog olujnog vjetra Most dr. Franje Tuđmana zatvoren je za sav promet, izvijestio je u četvrtak Hrvatski auto-klub (HAK). Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za ostale skupine je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina - DC50 i DC27). Za osobna vozila otvorena je državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i Paški most

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II skupina).

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a magla ponegdje smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Podsjećamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

  • +5
  • +2

Zbog jake bure zatvoren Most Franje Tuđmana u Dubrovniku

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a zastoji su mogući na dionicama cesta gdje traju radovi.

Danas od 9 do 13 sati bit će zatvorena državna cesta DC7 Sikirevci-Crno Selo zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu u mjestu Crno Selo. Obilazak je: Velika Kopanica (DC7)-Gundinci (ŽC4218/ŽC4220)-Sikirevci (DC7) i obrnuto.

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen i Sumartin-Makarska.