zaraza koronavirusom

Zastupnik Dario Hrebak opet u samoizolaciji: Ovo mu je drugi put, a bio je i pod pasivnim nadzorom; u samoizolaciji i HDZ-ovac Miro Totgergeli

05.11.2020 u 10:56

Bionic
Reading

Saborski zastupnici Miro Totgergeli (HDZ) i Dario Hrebak (HSLS) od srijede se nalaze u samoizolaciji jer su bili na sastanku s državnim tajnikom Ministarstva prometa, za kojeg je utvrđeno da je zaražen koronavirusom, doznaje u četvrtak Hina

„Jučer sam poštivajući sve epidemiološke mjere bio na obilježavanju Dana grada Grubišnog Polja, a navečer sam obaviješten da mi je službeno određena mjera samoizolacije do 13. studenoga, jer je državnom tajniku iz Ministarstva prometa s kojim sam dan prije bio na kratkom sastanku o našoj brzoj cesti, potvrđen pozitivan test na koronavirus", objavio je HDZ-ov zastupnik Totgergeli u četvrtak na svojem Facebook profilu.

Dodaje kako nema nikakvih tegoba i simptoma i osjećam se dobro. "Ali pridržavam se određenih mi mjera prema uputama stručnjaka. Budimo odgovorni jedni prema drugima. Čuvajte se i ostanite zdravi”, objavio je Totgergeli.

HSLS-ov saborski zastupnik i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak informaciju o mjeri samoizolacije potvrdio je lokalnom portalu Bjelovar.live, također navodeći sastanak s državnim tajnikom Ministarstva prometa kao povod spomenutoj epidemiološkoj mjeri.

Podsjetimo, Hrebak je u samoizolaciji bio i u srpnju, a u listopadu u pasivnom nadzoru.