OBRAČUN U PODNE

Zaštitari se kod Paromlina potukli vlasnikom parkirališta

04.10.2012 u 20:02

Bionic
Reading

Pet zaštitara Sokol Marića moralo je intervenirati danas oko podneva na dijelu parkirališta kod Paromlina u Zagrebu nakon što je navodni vlasnik dijela parkirališta nasrnuo na predstavnika gradskog Ureda za imovinsko-pravne poslove

'Sramota je što se u ovom gradu događa. Gadim se sam sebi jer sam rođen u Zagrebu. Još ne mogu vjerovati. Priča je komplicirana. Grad i ja se sudimo već neko vrijeme oko prostora za parkiranje. Ne želim ići u detalje', kazao je navodni vlasnik za 24 sata.

Direktor Sokol Marića Ante Perčin kaže da je gradski Ured za imovinsko-pravne odnose počeo rušiti ogradu na parceli jer Grad želi proširiti parkiralište.

'Vlasnik je, iznerviran odlukom Grada, nasrnuo na predstavnika ureda. Zaštitari Sokol Marića su ga pokušali smiriti, ali uzalud. Kaže kako ih je bijesni vlasnik počeo vrijeđati. Zatim je obgrlio stup ograde koji su trebali srušiti.

Kad su ga zaštitari pokušali maknuti, napao ih je i počeo tući. Razdvojili su ih tek zaštitari Klemm osiguranja, koje je unajmio vlasnik. Iz Policijske uprave zagrebačke kažu da će protiv vlasnika podići optužnicu.

Parkiranje u dijelu parkirališta kojem je vlasnik Grad od utorka je opet besplatno.