SUKOB SE NASTAVLJA

Zamjenik Anke Mrak Taritaš: Vrdoljak je 'nonentity'

02.06.2017 u 22:15

Bionic
Reading

Da je Anka Mrak Taritaš nadrasla HNS te da je njezin odnos s predsjednikom stranke Ivanom Vrdoljakom prilično zategnut, dokazao je Dario Čepo, kandidat za njezinog zamjenika koji je u petak poslijepodne na Twitteru 'oprao' Vrdoljaka

'Kao što rekoh glasači biraju @anka_mrak i njezin tim.Vrdoljak će biti relevantan u ZG kao što sam ja relevantan u košarkaškoj reprezentaciji', napisao je Čepo nadodavši da on u košarkaškoj reprezentaciji nije relevantan.

On tvrdi da moguća koalicija HDZ-a i HNS-a što je u petak, dva dana prije drugog kruga lokalnih izbora u kojem se najnapetija bitka vodi upravo u Zagrebu bila vruća medijska tema, neće naškoditi Anki Mrak Taritaš jer ju glasači ne doživljavaju kako kandidatkinju HNS-a.

'Ne znam kako je šteta počinjena? Na izborima u ZG se natječe @anka_mrak - gradom će upravljati tim @anka_mrak ... Vrdoljak je u ZG nonentity', poručio je Čepo.

Na istom je tragu bila i njezina izjava tijekom izvanredne konferencije za medije uoči izborne šutnje.

'Ja sam dva puta ušla u Sabor zahvaljujući preferencijalnim glasovima. Ja imam svoje ime i prezime i stav i ne sudjelujem u nikakvim preslagivanjima. Ja imam svoj obraz i hodam uzdignute glave'.