HIT ZAPREŠIĆ BOYSA

Zagrijte se za Talijane uz novi navijački spot

13.06.2012 u 15:47

Bionic
Reading

Niti kiša niti Irska nisu mogli ovu nedjelju zaustaviti 'kockaste' da u poljskom Poznanju premoćno pobijede irsku momčad sa dva gola razlike, no pred nama je težak test. U četvrtak igramo s Italijom!

Nakon što su prošli tjedan fanove zagrijali sa svojom novom navijačkom pjesmom 'U porazu i pobjedi', koja je u tjedan dana na Youtubeu pregledana preko 100 000 puta, Zaprešić boysi predstavljaju spot koji će dodatno nabrijati navijače i još jednom pokazati da smo svi zajedno i da je želja za pobjedom jača nego ikad.

Bodrite 'kockaste' uz pjesmu 'U porazu i pobjedi' koja je dobila i svoju video priču navijačke atmosfere i ljubavi spram nogometa. Režiju spota potpisuje Mario Mlakar, jedan od najperspektivnijih mladih redatelja. Spot je sniman na više lokacija u Zaprešiću, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Osijeku, a snimanju spota je bilo 50-tak navijača.

'Kao što i priliči Zaprešić boysima dio nas sudjeluje u podršci našoj reprezentaciji u Poljskoj te se nadamo da će nas oni razveseliti svojim pobjedama, a mi njih našim pjesmama. Ugodno smo bili iznenađeni, po završetku utakmice Hrvatska - Irska kada se pobjeda Hrvatske slavila u zajedništvu reprezentativaca i navijača uz zvuke naših već poznatih refrena "Samo je jedno" i "Srce vatreno" a iste su odzvanjale na službenom razglasu stadiona u Poznanu. Ovim putem se zahvaljujemo navijačima iz Samobora, Zagreba te naročito našim dečkima iz kvarta', zaključili su Zaprešić boysi.