PROMJENE NA VRHU

Zagreb dobio nove pročelnike gradskih Ureda

09.09.2013 u 16:05

Bionic
Reading

U Gradu Zagrebu osnovan je novi Ured za programe i projekte Europske unije, a za njegovu pročelnicu izabrana je Jelena Ricov, izvijestio je danas novinare pročelnik Stručne službe gradonačelnika Vidoje Bulum

Najavio je da će Ricov biti imenovana 10. listopada, nakon što joj na dosadašnjem radnom mjestu istekne otkazni rok od mjesec dana.

Za pročelnicu Ureda za javnu nabavu izabrana je Anica Tavra, a pročelnicu Ureda za branitelje Vesna Helfrih, koje počinju raditi odmah.

Pročelnicom Ureda za imovinsko - pravne poslove i imovinu Grada postala je Jasminka Lukač, koja je na to poziciji mijenja Ninoslavu Zeković, ali za njezin izbor mora se zatražiti suglasnost Ministarstva pravosuđa.

Za pročelnika Ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet izabran je, umjesto Davora Jelavića, Dinko Bilić, koji je stupio na dužnost, a za pročelnicu Ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić koja bi na dužnost trebala stupiti 1. listopada.

Bulum je rekao kako se na web stranici Grada transparentno vidi koji su natječaji raspisani i tko je izabran, "pa nema nikakve igre skrivača".