ZA PRIJATELJE I OBITELJ

WoW Cataclysm na testiranju

11.05.2010 u 08:30

Bionic
Reading

Prošlog je tjedna započela prva faza testiranja novog dodatka za megapopularni MMO World of Warcraft u kojoj mogu sudjelovati samo odabrani

World of Warcraft smo spominjali zaista puno puta i ne vjerujemo da postoji čitatelj koji ne zna za ovu odličnu masovku koja je zapalila sve i uvela nas u fenomenalno zamišljen fantazijski svijet orka, ljudi, patuljaka, vilenjaka, trolova i svih ostalih bića koja ga nastanjuju. Originalni World of Warcraft dosad je proširen dvjema ekspanzijama, The Burning Crusade i Wrath of the Lich King, a ove bi godine trebao dobiti i treću - Cataclysm.

Spomenuta ponovo donosi nova područja, predmete, čudovišta i hrpu zadataka, no nitko još uvijek ne zna kada je možemo očekivati. Priča se o jeseni, ali se to ne može službeno potvrditi. Dobar je znak što je prošlog tjedna započelo testiranje za 'prijatelje i obitelj', odnosno samo oni koji rade u Blizzardu ili su bliski sa zaposlenicima mogu dobiti pozivnicu i prvi vidjeti što nam se to točno sprema. Koliko će ovo testiranje potrajati, također je nepoznanica, no zna se da iza njega stiže zatvorena beta, a hoće li biti i otvorene, u koju mogu svi, ili će Blizzard odmah izbaciti finalni proizvod, saznat ćemo za nekoliko mjeseci.

World of Warcraft Cataclysm