MODA IZ PARIZA

Vučić najavio Louis Vuitton u Srbiji, na mrežama ga sasjekli: 'Imamo to na pijaci'

10.04.2024 u 19:47

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom jučerašnjeg posjeta Parizu ispalio je dvije bombastične najave - ustvrdio je kako će Srbija kupiti 12 zrakoplova tipa Rafale te izrazio nadu da će u naredne dvije godine u Beograd na vodi, pseudoarhitektonski spomenik njegovom režimu, dućan otvoriti poznata francuska modna marka Louis Vuitton

'Nadamo se da će Louis Vuitton 2026. konačno doći u Srbiju, u Beograd na vodi. Toliko smo se borili za to. Louis Vuitton je perjanica, kad dođe Louis Vuitton, onda dođu svi veliki, dame znaju bolje', rekao je Vučić nakon susreta s francuskim gospodarstvenicima.

Rekao je da će dolazak Louis Vuittona u Srbiju biti iznimno važan, kako za gospodarstvo, tako i za turizam. 'Bit će to još jedna injekcija, koju očekujemo neposredno prije svjetske izložbe EXPO. Ovo će na simboličkon razini puno značiti za našu zemlju', zaključio je Vučić.

  • +5
Aleksandar Vučić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Prema očekivanjima, provladini mediji na čelu s Pinkom trijumfalno su dočekali ovu Vučićevu najavu, bombardirajući gledatelje prilozima o značaju francuskog modnog brenda. Mediji neskloni Vučiću, naravno, donijeli su niz uličnih anketa u kojima građani daju ne toliko entuzijastične osvrte. 'Oni koji nose Louis Vuitton isprljat će ga u ovom blatu. Ništa mu ne vjerujem', kaže jedan građanin na televiziji N1.

Ništa manje sarkazma nema ni na društvenim mrežama, a nekoliko najreprezentativnijih objava donosimo u nastavku.