srbija u teškoj situaciji

Vučić: Beograd je danas kao Casablanca

17.10.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Ne prijeti nitko danas meni kao Aleksandru Vučiću zbog mjesta predsjednika Srbije, prijete neskriveno cijeloj našoj zemlji i njenom opstanku, poručio je u ponedjeljak predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da ga 'muče velike brige jer Srbija odavno nije bila u težoj situaciji'

Beograd je ovih dana poput Casablance, jer 'kada su tu gosti iz Rusije, otkrivaju se oni iz zapadnih službi koji ih prate u stopu i isto kada su tu ljudi sa Zapada, prate ih s Istoka', rekao je Vučić na obilježavanju dana Sigurnosno-informativne agencije (BIA) i 20 godina od uspostavljanja te agencije.

Danas živimo u vremenu u kojem je aktivnost službe najvažnija, posebno prema vanjskom faktoru. To pokazuje koliko su i jedni i drugi zainteresirani za ovaj komadić zemlje koji bismo sačuvali za sebe i svoja pokoljenja, naglasio je predsjednik Srbije, prenosi Danas.rs.

  • +9
Aleksandar Vučić Izvor: EPA / Autor: ANDREJ CUKIC

Vučić tvrdi da Srbija sutra uvede sankcije Rusiji, za pet dana to ne bi bilo dovoljno da bude 'na pravoj strani povijesti, jer ta strana povijesti bi rekla – odrecite se Kosova'.