NA OSOBNI ZAHTJEV

Vlada je razriješila pomoćnika ministra obrane Petra Mihatova

  • Autor: An. S.
  • Zadnja izmjena 14.11.2019 14:20
  • Objavljeno 14.11.2019 u 14:20
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic

Na zatvorenom dijelu današnje, 190. sjednice, usvojeno je Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava iz Europskih investicijskih i strukturnih fondova u Hrvatskoj te Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2019. godinu.

Na osobni zahtjev, Vlada je razriješila pomoćnika ministra obrane dr. sc. Petra Mihatova, s danom 19. studenoga 2019, priopćeno je iz Vlade.

Državna službenica Dunja Bujan ovlaštena je za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za obrambenu politiku u Ministarstvu obrane, do provedbe javnoga natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci, s danom 20. studenoga 2019. godine.

Razriješen je dosadašnji član Upravnoga vijeća Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" Zoran Piličić.

Novim je članom Upravnoga vijeća ove javne ustanove, kao predstavnik Ministarstva obrane, imenovan Anto Zelić.

Vlada je također razriješila dosadašnjega člana Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za osobe s invaliditetom Dražena Opalića. Novom je članicom toga povjerenstva, kao predstavnica Ministarstva financija, imenovana Jasna Prepeljanić.

Na kraju, Vlada je državnoga tajnika u Ministarstvu zdravstva Tomislava Dulibića, imenovala svojim predstavnikom u postupku mirenja u kolektivnom radnom sporu s Hrvatskim sindikatom sanitetskog prijevoza.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!